• Círcol 52 – FC  Martinenc 67

  • Bon partit del Júnior masculí Interterritorial davant Martinenc en el seu exili a Casagemes, perquè La Plana estava ocupada. Tot i el marcador, l’equip va tornar a donar mostres de lluita i entrega davant d’un dels capdavanters de la Lliga, Martinenc, segon classificat de la taula.

  • L’equip local, a diferència de moltes altres vegades, va sortir molt entonat i concentrat, amb ganes de tornar a la dinàmica positiva de joc. Conscient que la clau del partit recauria al control del rebot i a la intensitat defensiva.

  • Durant la primera meitat el Círcol va complir a perfecció el guió marcat. Tot i que mai va poder manar al marcador, no es va desenganxar del Martinenc. Gràcies a la lluita pel rebot, on vam estar molt bé en el bloqueig i en la captura del mateix. Això va propiciar sortides al contraatac. A part la defensa va estar molt bé, arribant a les ajudes i en la pressió al 2 contra 1 i a tota pista.

  • A la segona meitat, la superioritat física dels visitants, equip de segon any, respecte a nosaltres, conjunt de primer, es va notar. El Martinenc va començar a dominar el rebot. El Círcol es va trobar més cansat i les imprecisions al bàndol local es van anar acomulant. D’altra banda, els barcelonins van començar a anotar amb molta facilitat i molt encert.

  • Amb un +20 en contra des de finals del tercer quart, el Círcol amb l’entrega de l’inici va evitar que les distàncies es fessin més grans.

  • En resum, bon partit del Júnior, on la primera meitat ha de marcar el camí cap a la millora i el premi de la victòria. A corregir, el percentatge de llançament en tirs lliures. (17/37)

  • Pròxim dissabte visita a Calella. Sort