Círcol 39 – Bàsquet 3 Viles 54

  • Dissabte el Júnior 1 rebia la visita del 3 viles, el partit va ser de poca qualitat en el joc per ambdues bandes, joc massa desordenat i molts errors i precipitacions.

  • El partit va començar fred, sense continuïtat per cap dels dos equips i molta precipitació en les accions, dos triples consecutius del Círcol mantenia el partit igualat al final dels primers deu minuts (8-10). Durant el següent quart la dinàmica del joc no va variar, i la superioritat física dels visitants els permetia gràcies a la gran quantitat de rebots ofensius dominar en el marcador, igual com havia passat al primer període els dos últims minuts a còpia d’accions de mèrit individual per part local tornaven la igualtat al marcador al descans (19-21).

  • L’inici de la segona meitat feia pensar que la dinàmica del partit podria canviar i el joc dels badalonins seria amb més sentit, un major ordre i continuïtat, al minut 23 havien aconseguit donar-li la volta al marcador (23-24). En aquest instant va arribar el moment clau, un canvi a defensa zonal ordenada per l’entrenador del 3 Viles va fondre els ploms del Círcol. Tot i que als primers atacs la circulació de la pilota va ser correcta fins a trobar bones posicions de tir, la falta d’encert, i les cistelles fàcils encaixades van fer que cada cop el joc es convertís en més desordenat i en encara més cistelles fàcils dels maresmencs (24-40). L’últim període el Júnior 1 va aconseguir recuperar pilotes i trobar bàsquets fàcils que els tornaven a asserenar el seu joc, malauradament la diferència era massa gran (23 punts al minut 33) i només van poder acostar-se fins als 12 punts.