• Círcol 36 – Bàsquet Neus 53
  • Sisena jornada, juguem contra el Bàsquet Neus, el nostre rival més proper en la classificació. La setmana d’entrenaments no havia estat bona, baixa intensitat, baixa concentració… El partit no estava perdut, però tot el que volguéssim fer ens costaria el doble.

  • Comencem el partit bastant distrets, els dos equips teníem dificultats per anotar; els punts venien de jugades fortuïtes però vàrem estar fins 3 minuts sense anotar. El quart acaba 7 a 8. Tot i el resultat ajustat, la sensació és que ells portaven el control del partit.

  • En el segon quart les sensacions a la banqueta es confirmen. Nosaltres badem molt en defensa, estem sense to al darrera i sense idees a l’atac. Ells tallen fàcil i reben sols sota l’anella, per sort no converteixen gran part dels tirs. Demanem temps mort per tractar d’espavilar als jugadors, però no sembla que funcioni. Cada bàsquet nostre eren dos seus, marxem al vestidor 16 a 25 (parcial de quart 9 a 17).

  • A la xerrada al vestidor recordem com defensar els talls de costat dèbil, ho havíem treballat. Després parlem que fer a l’hora de defensar els blocs i, per últim, deixem clar que el partit no s’ha acabat, encara ens queda molt per lluitar.

  • Al tercer quart estem molt ficats i, tot i que ells amplien el seu avantatge, aconseguim posar-nos a 5 punts, fent un parcial 8-0. Ells demanen temps mort i els surt rodó, ja que en un minut desconnectem completament i ens enllacen un parcial 12-2 en 3 minuts. El quart acaba 27 a 43 (parcial de quart 11 a 18).

  • A l’últim quart vàrem voler marxar amb bones sensacions i sabíem que això passava per defensar millor; venien de fer-nos 35 punts en dos quarts, era un promig insostenible. Gràcies a la defensa els deixem en només 10 punts però nosaltres no portàvem el ritme del partit, de fet no l’havíem portat mai i només en un quart vàrem aconseguir fer més de 10 punts (11), no vàrem saber atacar, jugàvem precipitats, amb pressa i de forma individual. El matx acaba 36 a 53 (parcial de quart 9 a 10).

  • Aquest partit podria haver estat més fàcil, sí, però nosaltres mateixos ens l’havíem anat complicant durant la setmana. Els rivals han fet un partit en el que no hem estat a l’alçada, ens ha faltat consistència en atac i també en defensa. La part positiva és que hem estat capaços de pujar el nivell defensiu en un moment determinat, tot i que va ser tard tenim una base per seguir teballant.