Círcol 66 – Club Amunt Bàsquet 84

El Círcol rebia un dels colíders del grup al pavelló de Pomar diumenge al matí amb la intenció d’intentar donar la campanada i ser un dels equips capaç de guanyar un dels líders. L’Amunt arribava a Badalona després de perdre el seu primer partit a la tornada del seu cap de setmana particular amb l’Argentona i amb ganes de treure una victòria que li permetés seguir lluitant pel primer lloc de la taula. Els d’Oriol Roig sabien que no seria un partit fàcil i tenien marcat aquest desplaçament com un dels més complicats al seu calendari.

L’inici de partit va demostrar que un Círcol unit, alegre i combatiu és capaç de plantar cara a qualsevol equip de la categoria i un parcial de 9-2 en cinc minuts va fer que l’Amunt demanés un temps mort i pugés la concentració i intensitat si volia tenir alguna opció al partit. I així va ser, un parcial de 0-5 retallava diferències, però el Círcol va firmar un bon quart, de la mà anotadora de Jordi Ferro per acabar per davant el quart malgrat un triple in extremis de l’Amunt que deixava el marcador en un 13-10.

L’Amunt ja no baixaria pistonada i mantindria el seu nivell defensiu, la qual cosa es veuria reflectida al segon quart, on aconseguiria que el Círcol només sumés dues cistelles en joc i quatre punts en tirs lliures. A això li hem de sumar que van tenir un encert extraordinari des de la línia de 6’25 i van clavar en aquest quart fins a set triples. Set triples acompanyats de quatre cistelles de dos punts van fer que el parcial fos d’escàndol pels maresmencs: 8-29. I arribar als vestidors amb 21-39 era potser massa càstig pels nois del Círcol, si bé és cert que si vols competir contra equips d’aquest estil has de mantenir o fins i tot pujar el nivell defensiu i la concentració i no pot ser que s’acabi el segon quart on l’Amunt fa aquest parcial amb només tres faltes d’equip. Cal aprendre d’aquests errors.

La segona part fou d’allò més competida, a l’igual que el primer quart, i mostra d’això és que a la segona part el Círcol i l’Amunt empaten a 45 punts. La diferència dels 18 punts es mantindria doncs al final del partit i el Círcol no va ser capaç en cap moment de rebaixar el marcador. no perquè fes una mala segona part, ans al contrari, és que l’Amunt va tenir de nou un encert brutal des de triple, fins a vuit llençaments més reeixits en aquesta segona meitat del matx. En total, els d’Oriol Roig firmarien 17 triples (51 dels 84 punts finals) i destacar el jugador #28 Celis, D., autor d’11 d’aquests triples. Impecable. Només va quedar felicitar l’equip i a ell en particular. Per part del Círcol en Jaume Benajiba es retrobava amb l’encert des de la línia exterior a la segona meitat amb quatre triples i quinze punts i juntament amb en Carles Martí i Jordi Ferro, que fins i tot va anotar des de terra de genolls en un bàsquet diferent i de mèrit, van portar la batuta anotadora del Círcol en el partit.

Llàstima de la desconnexió del segon quart, n’aprendrem d’això i aquesta setmana l’equip farà triple sessió d’entrenament per preparar el millor possible el partit amb l’altre colíder del grup i rival de l’Amunt. L’Argentona, esperem poder donar la sorpresa i posar més emoció si cap a la part alta de la taula! I felicitar pel partit als companys de l’Amunt que van fer un partit molt seriós en defensa sobretot al segon quart.

Anotadors: Jordi F. (13), Héctor F. (4), Pere T. (6), Focada A. (-), Ferran C. (4), Carles M. (10), Enric A. (7), Guillem F. (4), Daniel E. (2), Jordi Q. (1), Jaume B. (15) i Josep G. (-) 5 triples: 4 Jaume B. i Jordi F. 14/24 lliures 58’3%