• Club Natació Sabadell 80 – Círcol 52
  • Partit molt fluix del Cadet B del Círcol que va perdre clara i merescudament en la seva visita a Sabadell.

  • El matx es va decidir en els primers 6 minuts de partit. La sortida dels locals va ser excel·lent, amb un gran nivell d’encert, mentre que el Círcol jugava sense cap tipus d’intensitat ni concentració, el que provoca tirs alliberats del Sabadell, fàcils situacions de superioritat, domini absolut en el rebot i cap tipus d’opció ofensiva, finalitzant la majoria dels atacs en pilota perduda. Tots aquests factors van provocar un increïble parcial de 17 – 0 d’inici. A partir d’aquest moment, l’equip va fer un petit pas endavant, el que va permetre equilibrar la resta de primera meitat, arribant al descans amb els 17 punts de diferència del parcial inicial.

  • La sortida de vestuaris no va ser bona i el Sabadell va augmentar la diferència al llarg de la segona part, finalitzant amb una victòria de 28 punts.

  • Aquesta derrota, la més amplia de tota la temporada, ha de servir per reflexionar sobre tots els errors comesos i quin tipus d’equip es vol ser. Cal augmentar la concentració i l’esforç en el dia a dia, ser més ambiciosos individual i col·lectivament i viure cada segon d’entrenament i partit amb la millor actitud possible.

  • La pròxima setmana l’equip rep a l’Alisos, equip que es troba empatat amb el Círcol. Esperem veure la millor versió del Cadet B i poder comptar amb l’equip al complet.