CB Calella 90 – Círcol 69

El Júnior visitava dissabte la pista del segon classificat de la Lliga amb l’objectiu de competir i de fer, si fa no fa, el bon paper mostrat la setmana passada davant el líder Martinenc 

El Calella va sortir molt encertat i enllaçava bàsquets amb molta facilitat i un alt percentatge d’encert. El Círcol, tot i no sortir tant adormits com de costum, si que és cert que es va desanimar veient cs els dominaven en tot moment.

Durant el segon període vam veure els millors moments del Círcol a Calella. De mica en mica i amb aportació global, es va aconseguir que els locals no veiessin tant clares les posicions de llançament. Vam començar a forçar errors i sortir al contraatac. Així doncs, vam aconseguir retallar marges fins a col·locar-nos a només 6 punts. Va ser un gran esforç que es va pagar al tercer quart.

A la tornada de vestidors, el Calella va fer-se amo i senyor del rebot. El Círcol era incpaç de bloquejar tota opciit. I els taronges poc a poc obrien marges, tant des de la línia de 3 com sobretot en situacions de blocs i continuacions. El Calella marxxava al final del tercer quart amb 20 punts de marge (49-29)

Al darrer quart, el Calella obté la màxima diferència al marcadpr (55-82) a meitats del quart. Al fianl, el Círcol va poder treure l’orgull i va retallar lleugerament la diferència.

Altre cop vam demostrar qe podem competir amb equips superiors en físic i de segon any. Les notes negatives, el pobre percentatge de tirs lliures (15/36) i la no-capacitat de bloquejar el rebot. En línies generals, però, partit força correcte d’un Círcol que té un calendari assequible a partir d’ara per tornar a sumar victòria.

Sort i ànims