• Arenys Bàsquet 74 – Círcol 57
  • Setena jornada, última jornada de la primera volta de la fase regular, juguem contra l’Arenys Bàsquet. Havíem entrenat molt bé, però érem només 8 jugadors (comptant a dos jugadors de l’Infantil A).

  • A la roda d’escalfament veiem que, físicament, són molt superiors i comencem el partit bastant distrets, com si ja donéssim el partit per perdut. Encaixem un parcial 9-0 i demanem temps mort. Bàsicament parlem de que ens pot faltar encert, ens pot faltar alçada, ens pot faltar descans, però no ens poden faltar les ganes de lluitar el partit. Dit i fet, sortim del temps morts i fem un parcial 2-9, el qual deixa el quart en 11-9.

  • En el segon quart seguim amb el mateix ritme i molt ficats en defensa. Dos jugadors se’ns carreguen de faltes, el que ens deixa amb molta menys rotació, però tot i això seguim donant-ho tot en defensa. Aquesta intensitat ens permet robar moltes pilotes i sumar fàcilment al contraatac (anotem 19 punts en tot el període). Una altra història era quan ells arribaven a atacar, perquè fallessin o no la majoria dels rebots eren seus i en segones o terceres opcions acabaven fent bàsquet. El quart acaba 21-19, marxem al vestidor 32-28.

  • A la xerrada de la mitja part aprofitem per recuperar forces, i parlar de l’atac estàtic, ens estava costant molt mantenir els espais. A més recordem com defensar els blocs i els talls, tot i que ja ho estàvem fent prou bé la majoria de cops. L’últim missatge va ser per encoratjar als nois a no baixar els braços, havíem de seguir al 100% fins que se’ns esgotessin les piles.

  • Al tercer quart seguim molt ficats. De fet, és molt semblant al segon, ells sumen en segones o terceres opcions sota l’anella i nosaltres sumem al contraatac. Encaixem un parcial 8-0 i sabem que si volem seguir al partit hem de reaccionar ràpid; i així ho fem, comencem a carregar tots el rebot i a jugar molt millor en estàtic. El marcador reflecteix un ajustat 49-43 (parcial de quart 17-15)

  • En el quart període sabíem que havíem de donar-ho tot si volíem estar disputant el final. Pugem la defensa al màxim i juguem molt bé en estàtic. A falta de cinc minuts el matx estava empatat i a falta de només dos minuts i mig perdíem de 2. Ells enllacen tres bàsquets seguits i demanem temps mort. El temps mort és bàsicament per descansar, doncs ho estàvem fent tot bé, però ja no teníem forces. Després del temps mort, en dos minuts, el parcial és de 17-2. El quart acaba 25-14 i el resultat final és un 74-57 fruït del nostre cansament i, evidentment, de la seva capacitat física i mental per aprofitar-ho, doncs aquest no reflectia el que havia estat el partit.

  • El partit ha estat molt bé, podem sortir contents de la feina feta amb només 8 jugadors. En aquests dos últims partits hem pogut comprovar que el partit simplement és el resultat dels entrenaments. Per últim, agrair als dos infantils (Arnau Palovart i Adrià Martín) que ens vinguessin a fer un cop de mà tot just després de jugar el seu partit.