• Círcol 68 – CB Alisos 65

  • Partit molt igualat del Círcol davant d’un equip que arribava a Badalona amb el mateix balanç de victòries i derrotes que els locals.

  • El primer quart va ser dominat totalment pels Alisos degut al pèssim nivell ofensiu del Círcol, que es va quedar en tan sols 7 punts en 10 minuts. Les causes d’aquest baix nivell d’anotació es deuen a les moltes pilotes que es van perdre, un enorme desencert en el tir exterior, la poca paciència de l’equip per atacar la tancada defensa dels visitants i al poc ritme amb el que es corria la pista després de rebot defensiu. El resultat del primer quart va ser de 7 – 13.

  • Al segon quart l’equip va creure més en la defensa de les línies de passada, impedint jugar tan còmode als Alisos, fet que va fer permetre recuperar pilotes i fer bàsquet fàcils de contraatac. Els visitants seguien fent mal en accions pròximes a cistella, aprofitant l’avantatge física en alçada i especialment quilos per jugar amb pilotes interiors i carregar als defensors badalonins, als quals els costava molt parar la força dels Alisos. A la mitja part s’arribava amb un escarransit resultat de 22 – 22.

  • Els següents deu minuts van seguir la tònica d’igualtat amb la que s’havia arribat al descans. Petits parcials dels dos equips però sense poder escapar-se en el marcador. Els dos contra uns realitzats pels jugadors del Círcol van fer efecte, dificultant les situacions realitzades per l’Alisos a la primera meitat, però la intensitat en el rebot ofensiu dels visitants els mantenia dins del partit. El tercer quart va acabar amb un resultat de 38 – 37.

  • L’últim quart ha estat realment igualat, amb dos equips visquen al màxim cada situació de joc, augmentant sensiblement el poc encert que hi havia hagut en la resta de quarts. I així es va arribar a uns últims 28 segons que tots els assistents al partit van gaudir i patir. El Círcol perdia de dos i en una bona jugada col·lectiva, Adrià Olives aconseguia una acció de bàsquet i falta. El tir lliure no va entrar, amb la qual cosa l’Alisos disposava de la última possessió del partit amb empat a 55. Una bona defensa del Círcol va fer cometre passes a l’Alisos a manca de 8 segons. Després d’una bona divisió i pilota doblada, Òscar Armario aconseguia un triple a manca de 1,4 segons que semblava decidir el partit, però un increïble triple dels Alisos va portar el partit a la pròrroga. Un gran final de partit que segur que els jugadors dels dos equips recordaran molt temps.

  • A la pròrroga, el Círcol va estar dominant el marcador però amb un coixí molt petit de 2 – 4 punts. Cal destacar el gran encert en els tirs lliures dels locals, que tot i la tensió del partit, van estar molt segurs, fent un 6 de 9 en aquests últims 5 minuts. Amb el 68 – 65 al marcador i 8 segons per jugar, l’Alisos ha tingut un últim tir per forçar la segona pròrroga, però aquest no ha entrat i la victòria s’ha quedat a Badalona.

  • Tot i el poc encert general en el partit i certs errors en presa de decisions ofensives i defensives, cal felicitar als jugadors del Círcol pel seu esforç i voluntat al llarg de tot el partit, tan a pista com especialment a la banqueta, visquen cada acció amb la millor de les actituds possibles.

  • La setmana vinent l’equip juga amb el Cadet A del Minguella, equip amb el que va perdre al partit d’anada per 85 – 80. El Círcol ha de fer un pas endavant en ambició i concentració defensiva i en dinamisme i presa de decisions ofensives per competir amb un equip superior físicament i que compta amb jugadors molt talentosos.