• Comencem el resum de la jornada Bàsquet a Can Cartrons pel final. Pel què succeí la tarda de diumenge: una tarda de diumenge amb triple derbi Círcol – Minguella.

  • Obria el menú l’igualat duel a la Tercera Catalana amb els dos conjunts B. El Minguella, sempre amb rendes curtes comandà l’electrònic que es va disparar al darrer minut amb un 0-7 de parcial, fruit dels tirs lliures.

   • Sènior B - Minguella
   • Derrota del Sènior B al primer derbi de la jornada amb el Minguella

   Tot seguit, el derbi a la Regal Copa Catalunya entre els conjunts A de Círcol i Minguella. Primera meitat igualada i segona de clar domini visitant que va arribar a vèncer de 22 punts de distància a l’electrònic, dominant amb molta autoritat. Molts ànims.

    • Sènior A - Minguella
    • Derrota del Sènior A amb Minguella al derbi badaloní de la jornada a la Regal Copa Catalunya
  • La tarda es rematava amb la gran victòria del Sots21 Preferent amb tres primers quarts molt bons i on es va assolir distàncies superiors als 20 punts. Al darrer període, el Minguella arriba a situar-se a només 5 punts del Círcol a 2 minuts pel final, fruït de la pressió que exerceix que fa perdre moltes pilotes als locals. Al final, però, el Círcol manté el cap fred i suma una gran victòria. Moltes felicitats
   • Sots21 - Minguella
   • Victòria del Sots21 per tancar el triple derbi Círcol – Minguella de la jornada

   Més enllà del triplet de derbis Círcol – Minguella, la jornada s’encetava dissabte amb tres partits a primera hora.

  • D’una banda, a Casagemes, la clara derrota d’un Mini A que sempre va ser dominat per la Penya. Bona actítud però sense tenir la concentració necessària per competir davant el conjunt verdinegre

   • Mini A - penya
   • Derrota del Mini A al derbi amb la Penya a Casagemes

   A La Plana, victòria del Cadet A davant l’IPSI, forjada des de l’inici per un 9-0 de parcial, marge que es va mantenir fins a la botzina final.

  • I a Països Catalans, l’infantil queia amb el Valldemia de Mataró.

  • La matinal a Badalona, seguia amb un doble compromís pels Petits de l’Escola de Bàsquet a la pista de patinatge de Sant Josep. Primer Badalonès, després Verge de les Neus, consecutivament. Dos nous partits dels més petits del club que se sumen ja a un bon reguitzell que han tingut aquesta temporada. De nou, hem viscut una molt bona dosi de diversió i aprenentatge a través d’aquests primers partits de la vida dels que conformen l’Escola de Bàsquet del Círcol.

   • Escola de bàsquet - Badalonès
   • Els Petits de l’Escola de Bàsquet van tenir doble compromís. Amb el Verge de les Neus i aquest amb el Badalonès

   I a Països, triomf del Cadet B a la pròrroga davant Alisos, en un partit molt emocionant. Els visitants van dominar els primers compassos del partit. Al segon quart, però, el Círcol agafa el to i aconsegueix arribar al descans amb empat a 22 al marcador. A la represa i fins al final del partit l’igualtat marca la tònica del duel. Atenció la seqüència dels últims 8 segons de partit. Empat a 55, bola pel Círcol i triple des de la cantonada. Queden 1,5 segons. Bola rival i triple sobre la botzina. Al temps extra, triomf local, molt ajustat, finalment, que va saber administrar el petit coixi de 2-4 punts assolit des de l’inici de la pròrroga.

   • Cadet B - Alisos
   • Victòria del Cadet B a la pròrroga amb l’Alisos en un partit molt emocionant

   Al Màgic, les Preinfantil segueixen fent un joc exceŀlent que els permet sumar victòries solvents com la del dissabte al migdia enfront el Parets. La prova més evident de l’evolució exponencial que experimenta l’equip es mostra en el fet que en els dos partits de la fase prèvia que van disputar amb les vallesanes, van caure. Dissabte en canvi van vèncer amb molta rotunditat. Moltes felicitats i a seguir treballant.

  • Fora de casa, la jornada matinal de dissabte ens deixa la derrota del Cadet 1 davant l’Arenys, deixant una gran imatge, davant un equip molt superior físicament. Un Cadet que es presentava a la cita amb 7 jugadors i que aguantà ben bé fins a meitats del darrer quart. Amb el partit empatat, els maresmencs enllacen 3 triples seguits que fa que s’obri un primer forat. El Círcol va arribar molt cansat al tram final del partit, fet que ho aprofita l’Arenys per marcar un parcial de 17-2 definitiu. Al final derrota badalonina, per un resultat enganyós, vist el desenvolupament del partit. Quedem-nos però en la bona actítud i la molt bona feina mostrada, malgrat les circumstàncies amb les quals es presentava el Círcol a la cita. Enhorabona i a seguir treballant.

   • Arenys - Cadet 1
   • Gran partit del Cadet 1 a Arenys malgrat la derrota

   També amb 7 jugadores es presentà el Cadet B femení a la pista del Boet de Mataró, on van caure de 16 punts.

  • Derrota del Mini B a Sant Pol de Mar, per un sol punt en un partit molt igualat.

  • Intens matí de dissabte i intensa tarda on a primera hora, dos equips Círcol jugaven al Maresme.

  • D’una banda derrota del Júnior masculí Interterritorial a Calella. Davant el segon classificat, el Círcol va veure com els maresmencs agafaven les primeres rendes a l’electrònic gràcies a un gran encert al tir. Reacció al segon període i els badalonins es posen a 6 dels locals. Després del descans, el Calella marxa definitivament del marcador (69-49). Al darrer quart, i sobretot als darrers instants, el Círcol maquilla marcador.

  • A Argentona, derrota del Sots 25 1, en un bon partit de l’equip que viatjava al Maresme, molt condicionat per les baixes

  • Tanquem dissabte amb la victòria del Sots 25 A davant l’Imma. Mal partit global, on els barcelonins van dominar durant 36 minuts. Als darrers instants, el Círcol reacciona i amb un 8-0 capgira el marcador.

  • Sots25 A - Imma
  • Victòria del Sots25 A davant l’Imma, gràcies a uns bons darrers 4 minuts de joc
  • L’endemà, la jornada s’encetava amb la victòria del Premini a Horta. Primer quart exceŀlent on el Círcol agafa les màximes diferències (+17). A partir del sisè període, els visitants van acusar el cansament de jugar a un camp llarg i els hortencs van aprofitar per escurçar marges.

  • Horta - Premini
  • Bona victòria del Premini a la pista de l’Horta
  • A les Franqueses, derrota ajustada del Júnior 1 en un molt bon partit al camp del segon classificat.

  • A La Plana, derrota de les Júnior amb Martinenc, que sempre va anar a remolc de les barcelonines, amb rendes al voltant dels 10 punts i que el Círcol va intentar capgirar en més d’una ocasió, sense èxit, però amb bona actitud.

   • Júnior Femení - Martinenc
   • Derrota de les Júnior amb el Martinenc

   Tot seguit, triomf molt patit del Sènior femení davant d’un combatiu Vilassar que va plantejar una zona que va ofegar l’atac local. A mitjans darrer quart, en només 30 segons, s’eixuga 10 punts de desavantatge. El Círcol iguala encontre. Al final, triomf badaloní.

   • Sènior Femení - Vilassar de Mar
   • Victòria del Sènior femení amb el Vilassar de Mar

   Tot això va passar just abans del triplet Círcol – Minguella.

  • Mentrestant les Cadet Preferent queia a la pista del Mataró per només 3 punts.

  • I fins aquí, el resum de la jornada marcat pel final de la mateixa: amb el triple derbi Círcol – Minguella diumenge a la tarda.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles