Bar Avenida – CB Argentona 80 – Círcol 64

El Círcol visitava dissabte la difícil pista del líder de la categoria, el CB Argentona. El conjunt badaloní arribava farcit de baixes però durant molts minuts de la primera meitat va estar per davant al marcador i deixant molt bones sensacions.

I és que la sortida del primer quart va recordar aquella de la primera volta, en aquest cas però el parcial va ser de 3-10, guiats d’un encertat Guillem Fonollà, que firmaria el seu millor partit amb la samarreta del Círcol, amb 20 punts. El Círcol va dominar el primer quart fins el minut set, quan el marcador reflectia un 9-16. Els canvis de l’Argentona van sorgir efecte i així eren capaços d’igualar el matx a 17. S’arribaria a la fi del període amb l’Argentona per primer cop per davant al marcador: 20-17.

El segon quart va tenir dues cares, la primera un gran Círcol era capaç de seguir plantant cara el líder i es col·locava 25-28 amb dos punts d’Enric Abenoza, que acabaria el partit a l’hospital amb quatre punts a la llengua degut a un mastegot a la primera jugada del partit. A partir d’un temps local, el partit va passar a mans de l’Argentona, que va etzibar un parcial 10-2 que va posar al descans la màxima diferència: 38-30.

El Círcol estava dins el partit, molt concentrat i treballant força bé malgrat algunes errades en defensa que cal corregir. Però la clau va ser la sortida dels maresmencs al tercer quart, que va deixar totalment noquejat l’equip badaloní. Un demolidor parcial de 16-3 amb quatre triples en sis minuts va fer volar pels aires qualsevol opció d’emportar-se el partit. La defensa de l’Argentona, va que el Círcol no anotés amb facilitat i això va ser que a la fi del quart el resultat fou de 65-45.

Al darrer període el Círcol trauria l’orgull i guanyaria aquest parcial, per retallar la diferència i oferir una bona imatge. La diferència al marcador va estar sempre per sobre dels deu punts, per acabar al final amb un 80-64. Sempre amb la sensació d’haver pogut fer més en defensa i amb una mica més d’encert en atac, el partit hauria pogut tenir un final una mica més disputat. Cal seguir creixent i afrontar aquests nou partits que resten amb la màxima il·lusió i ganes de tornar a recuperar l’alegria al joc, recuperar jugadors lesionats i seguir sumant partits.

Aquest diumenge al matí l’equip es desplaça a Vilanova del Vallès. Partit que cal preparar bé i estar concentrats per no tenir una sorpresa.

Anotadors: Jordi F. (8), Xavi M. (2), Héctor F. (3), Adrià F. (-), Ferran C. (-), Adrià P. (-), Carles M. (2), Enric A. (4), Guillem F. (20), Jordi Q. (4), Jaume B. (13) i Josep G. (8). 7 triples: 4 Guillem F., 2 Jaume B. i Josep G. 10/23 en tirs lliures = 43%