Círcol 82 – CB Tordera 41

El Júnior Masculí Interterritorial va trencar aquest diumenge a La Plana una mala dinàmica de resultats amb 4 derrotes consecutives (CESET, Vic, Martinenc i Calella) amb una solvent victòria davant el Tordera.

El resultat del primer quart de 32-5 va resultar definitiu per entendre aquesta gran i necessària victòria per l’equip. Vam sortir molt concentrats tinguent un gran encert en els llançaments. Vam saber atacar perfectament el plantejament zonal plantejat pels visitants. En defensa vam recuperar moltes pilotes, vam dominar el rebot, propiciant sortides, i vam saber fer el 2 contra 1 amb molta eficàcia.

Durant els darrers tres períodes però, el Círcol va acusar el cansament i va patir una lògoca relaxació. El Tordera va millorar ostenciblement. En defensa va començar a dominar el rebot i va dificultar més l’atac badaloní que va patir molt més per superar la zona maresmenca. Així doncs, el Tordera va aconseguir almenys estabilitzar marges al marcador.

Al final triomf molt merescut i necessari del Círcol per 39 punts de diferència. 

Cal seguir treballant per millorar en tots aquests aspectes que podem corregir i congratular-nos per la bona feina mostrada en el partit, sobretot al primer quart. Pròxima setmana visitem la pista del Collblanc amb l’objectiu de fer tant bon paper com diumenge passat

Moltes felicitats nois