Les Caramelles a Baix a Mar ja comencen a sonar. Els primer assaig va reunir prop de 40 persones al local del Círcol de Jaume Borràs. Allà, sota la batuta del director caramellaire, les veus van començar a afinar.

aIgMG-20150314-WA0007

Els Caramellaires es trobaran durant 2 dissabtes més, el 14 i el 21 abans de posar-se de gala pel dilluns de Pasqua i sortir a cantar pels carrers de Badalona.

aaIMG-20150314-WA0008

Les caramelles són unes cançons populars que es canten per Pasqua, tot i que en moltes ocasions tenen un sentit profà. Els caramellaires de Badalona surten a cantar pels carrers de la ciutat acompanyats de diferents instruments i seguits per molta gent. Durant el recorregut es van parant a cantar a diferents cases i balcons on sovint es reciten versos als seus inquilins. Alguns dels veïns de Badalona regalen viandes variades als caramellaires que, com diu la tradició, acabaran menjant-s’ho tot en un àpat col·lectiu al cap d’uns dies.

caraguio

Per més informació, socarel.circol@gmail.com

No t’ho perdis. Dilluns de Pasqua surten les Caramelles de Baix a Mar!