• Círcol 56 – Netsport El Masnou 38
  • Diumenge el Júnior 1 rebia la visita del C.B Masnou per a disputar el seu 20è partit de lliga. El record del partit de la primera volta estava molt present  ja que el Círcol va anar tot el partit per davant i als minuts finals un cúmul de precipitacions van decantar el partit cap al conjunt del maresme. Aquest diumenge el partit semblava un calc al de la primera volta, però finalment 4 accions de bones defenses i cistelles fàcils van trencar el partit a favor dels Badalonins sumant així la seva 5a victòria de la temporada i igualant al Masnou a la classificació.

  • El primer quart va ser tot un conjunt de desencert i precipitacions amb les corresponents pilotes perdudes a banda i banda (10-10). Al segon període el Círcol aconseguia jugar amb més ordre però sense aconseguir encert per a poder marxar en el marcador, els visitants vivien del rebot d’atac i les segones opcions, (16-16 al minut 16). A partir d’aquest moment el s locals van aconseguir evitar les segones opcions dels maresmencs per a situar el 24-18 al final dels primers 20 minuts.

  • Al tornar dels vestidors el partit va continuar la línia que havia agafat els últims 4 minuts de la primera part, bona circulació de la pilota en atac, trobant bones accions ofensives, ara amb una mica més d’encert i amb el control del rebot a la cistella per part del júnior 1, (32-21 al minut 27). Els últims 10 minuts s’iniciaven una dinàmica de control absolut del partit per part local, el Masnou només era capaç d’anotar en accions puntuals de rebot d’atac, un canvi a defensa zonal per part de l’entrenador visitant semblava que aturava el joc del Círcol (42-36 al minut 36). El júnior 1, aquest cop no va desconcentrar-se com havia passat en altres partits davant la falta d’encert a l’atacar la zona, i gràcies a quatre bones accions defensives i que els permetien fer un parcial de 9-0 situaven un 51-36 a l’entrar a l’últim minut de partit, un triple final des de més enllà de mig camp sobre la botzina situava la màxima diferència del partit per part badalonina (56-38).