Barça CBS 44 – Círcol 42

Molt bon partit de les nostres jugadores que a punt van estar de fer saltar la sorpresa. Comencem el partit marcant un nivell defensiu altíssim, on deixem les locals en tant sols 6 punts en 10 minuts. Tot i això, nosaltres tampoc trobavem el camí dela cistella amb facilitat, fins que a partir de treure millor la pilota després de rebot anotavem punts fàcils que en donaven 8 punts d’aventatge. Al segon període es mantenia una tònica similar, bona defensa per part nostre, ambbones opcions de llancament davant (malgrat no teníem un gran encert) i unes locals vivint del seu talent individual.

Arribavem al descans amb 4 punts d’aventatge, que malauradament es van eixugar massa ràpid. Vem cometre el greu error de baixar el nivell defensiu, i juntament amb la precipitació ofensiva començava a complicar-se el partit. 18-4 de parcial al tercer quart, combinat amb un mal inici del quart període ens deixava amb 44-31 desfavorable a falta de 5 minuts. A partir d’aquí, aconseguim tornar a fer el més difícil: treball fins al final, amb una defensa molt agressiva que ens ajuda, possessió a possessió anar retallant les diferències i completar un parcial de 0-11 que ens dona dos tirs  (un per guanyar i l’altre per forçar la pròrroga) però que no vanentrar, deixant el 44-42 definitiu.