Círcol 68  Regina Carmeli 63

Victòria molt treballada per part dels nostres jugadors i que serveix per desfer-nos de l’espina que teniem clavada des de la primera volta onhavíem caigut a Rubí, a la pròrroga.

Després d’un inici bastan fred i marcat per la nostre manca de rebot, especialment defensiu concedint moltes segones i terceres oportunitats, deixem que els visitants vagin agafant confiança i estar còmodes. Tot i això, finalitzem el darrer període 2 punts per sota, en part, per els nostres errors de finalització i tirs lliures. La tònica del partit es manté fins al descans, malgrat que al segon acte, millorem les nostres sensacions, amb una defensa més agressiva i tancant millor el rebot, però amb l’únic inconvenient del nostre poc encert malgrat trobar situacions clares de tir.

A la represa, mantenim una línia de treball correcte, i combinat amb la millora de percentatges de tir per part nostre, aconseguim disparar-nos fins al 9 punts de diferència. En aquest moment, els visitants es col·loquen en zona, difícil d’atacar degut al poder físic del rival. Així doncs, compensem els nostres problemes ofensius amb una molt bona defensa, i aconseguim mantenir-nos per damunt al marcador, malgrat que les diferències es redueixen progressivament. Finalment, juguem amb intel·ligència els darrers instants de partit que ens permeten aconseguir la cinquena victòria consecutiva.