• Círcol 46 – Netsport El Masnou 84
  • Vuitena jornada, comencem la segona volta de la fase regular, juguem contra el primer classificat el Masnou. Havíem entrenat molt bé, però sabíem que tot i això seria un partit difícil, allà ens va costar molt i els resultats que portaven els avalaven.

  • A la roda d’escalfament estem bastant distrets, si bé és cert que poc a poc ens anem ficant més al partit. De sortida encaixem un parcial de 0-17, amb un temps mort pel mig, però no som capaços de reaccionar. Després del temps mort seguíem arribant tard a les defenses, ens superaven massa fàcil, tallaven sols… A falta de tres minuts comencem a anotar i el parcial d’aquest quart acaba 5-23.

  • En el segon quart sortim molt més ficats, comencem a defensar molt més fort i ataquem més còmodes aquest quart està molt més equilibrat i tot i que cometem alguna badada, ho fem bastant millor. El quart acaba 11-14, marxem al vestidor 16-37.

  • A la xerrada de la mitja part els diem que s’oblidin del marcador, si juguem mirant el resultat ens anirà molt pitjor. Plantegem la segona meitat com un partit nou, un de 20 minuts. Tractarem de mantenir el ritme del segon quart i lluitarem tot el que puguem.

  • Al tercer quart seguim molt ficats. Aquest excés de confiança ens fa relaxar-nos i els permet enllaçar un parcial 0-9; demanem temps mort i reaccionem molt bé. Els tornem el parcial i seguim lluitant. A l’acabar el quart el marcador reflecteix un clar 37-57, havíem guanyat el quart per un punt! (21-20).

  • En el quart període havíem d’acabar d’arreglar el marcador, i per això havíem de seguir treballant. Però un parcial de sortida de 4-12 ens va treure la motivació per seguir esforçant-nos, vàrem baixar els braços. A partir d’aleshores ells van dominar la resta del període amb certa comoditat. El matx acaba 46-84 (parcial de quart 9-27).

  • El partit es podria dividir perfectament en dos parts. La primera (1r i 4t període) és un mal record del que érem al principi, un equip sense tensió, que arriba tard a totes les defenses, etc. La segona (2n i 3r període) és el que de veritat volem ser, un equip que no s’arronsa, que lluita fins el final, molt dur al darrera i amb bones idees al davant. La mostra d’això és que el 1r i 4t període els perdem per 36 i el 2n i el 3r els perdem per 2.