La companyia Quatre per Quatre de Granollers presenta el clàssic text de “La visita de la vella dama” de l’escriptor suís, Friedrich Düerrenmatt. La seva ironia, la força dramàtica i la crítica social fan d’aquest text una sàtira despietada cap a l’actualitat del món. Tot i ser una obra escrita fa 60 anys!!

Sinopsi: Una ciutat del centre d’Europa, arruinada i sense futur, prepara, esperançada, l’arribada d’una conciutadana emigrada que ha esdevingut la persona més rica del món. Aquesta dama està disposada a ajudar econòmicament al poble… però amb una condició que plantejarà un gran conflicte ètic.

ala bella dama

L’originalitat d’aquesta posada en escena la marca el fet que els actors i actriu escenifiquin els seus personatges amb màscares. Aquestes caretes ressaalten el món grotesc, deshumanitzat, on el diner i la corrupció prevalen per damunt de la justícia i l’ètica, temes recurrents en l’obra d’aquest autor

Anna Carol, La Torre, diari terrassenc

aalabella2

(fotografies de Ramon Navarro)

La cita amb la vella dama, serà diumenge a 2/4 de 7 de la tarda, al Círcol!!