La Dramàtica del Círcol va participar aquest diumenge al 41è Concurs de Teatre Ciutat de Terrassa. L’obra presentada era Misteri de Dolor que ja porta prop d’un any representant-se tant al Círcol com a diferents teatres de Catalunya.

La proposta de la Dramàtica va caure amb força a Terrassa i va tornar a arrencar grans aplaudiments del públic. Una nova mostra de la bona salut del teatre de l’entitat.

El dia més llarg

Tot va començar diumenge de bon matí quan la companyia va sortir en direcció Terrassa per plantar l’escenografia i fer els darrers ajustaments tècnics necessaris.

DSC 0026

Actors, actrius, tècnics, directors… van aixecar l’escenografia, van ajustar la llum i el so i van deixar l’escenari ben vestit de cara a la funció de la tarda.

I després, un bon àpat per fer passar els nervis.

aDSC 0027

I a la tarda, l’hora de la veritat.

I prova superada amb èxit.

Un plaer poder formar part d’un Concurs de teatre de la importància del Ciutat de Terrassa. I un plaer poder portar la feina que fem, dins del Círcol, per tot el territori català.

Després de l’obra, la part més dura: desmuntar, traslladar tota la feina a Badalona i deixar-la a punt per poder tornar a sortir ben aviat.

Propera parada, la vila de Gràcia!