CEB Ronçana 39 – Círcol 47

  • Diumenge al migdia el Júnior 1 del Círcol visitava la pista del C.B Ronçana, un partit que tal i com va passar a la primera volta s’esperava que fos un frec a frec constant i que qui menys errors cometés acabaria guanyant-lo.

  • El partit va ser poc vistós, sense continuïtat per cap de les dues bandes i amb moltes aturades que no permetien agafar el ritme del partit a cap dels dos equips.

  • Els badalonins van començar més precisos en atac però sense trobar la cistella en llançaments clars davant la defensa zonal des del salt inicial dels locals. No obstant l’activitat, al darrera, del Círcol no era la idònia i prova d’això és que totes les faltes que va concedir van ser de tir després d’errades per falta de tensió i concentració (11-10).

  • L’inici del segon quart va ser un conjunt d’errades a una i altra meitat del camp (6-2 era el marcador parcial del període quan ja s’havien jugat 8 minuts). Els últims 2 minuts del quart, el círcol va accelerar un pèl la seva defensa, 3 pilotes recuperades i un triple en transició per acabar els 10 minuts amb un petit avantatge (17-21).

  • La segona meitat va començar com el primer període, els badalonins trobaven bones accions de llançament davant la zona però la falta de tensió i activitat defensiva els penalitzava en tirs lliures en contra, l’única via que trobava el C.B Ronçana per anotar (21-25 al minut 5). Igual com havia succeït al segon període, 3 accions defensives enllaçades que no acabaven amb tir lliure local, i amb 3 bons atacs van ampliar la diferència fins als 11 punts (21-32) i amb encara més de 3 minuts per jugar del tercer quart. Un nou moment de desconnexió mental badalonina va permetre als vallesencs, tornar el parcial tant ràpid com l’havien encaixat (27-32). Per sort, tres accions aïllades, van tornar a ampliar l’avantatge visitant fins els 11 punts (27-38).

  • La inconstància en el joc per ambdós equips va ser la tònica durant els primers 30 minuts i va ser així també durant els últims 10 minuts, on la sort en llançaments a final de possessió i la falta de reacció local en cap moment van fer perillar la diferència en el marcador favorable al Círcol (39-47).

  • Sisena victòria de la temporada del Júnior 1 i primera vegada que en aquest curs aconsegueix dues de seguides.