Mas de Sant de Lleí – CBVV 61 – Cïrcol 78

El Círcol visitava la pista del CB Vilanova diumenge al matí. Un partit amb molt per perdre i poc a guanyar, ja que el conjunt vallesà només ha guanyat dos partits en tota la temporada. Però el cert és que no va ser fins el darrer quart que el Círcol va poder imposar el seu ritme i aconseguir trencar el partit per endur-se la victòria número tretze en el que va de temporada.

Els primers sis minuts el partit començava amb un intercanvi clar de cistelles entre els dos equips, 8-8,  guiats de la mà d’un elèctric Ferran Casolivé ben acompanyat per Jordi Ferro que trobaven bàsquet amb certa facilitat. Semblava que el Círcol aconseguiria obrir una escletxa al marcador amb el 8-14 però l’equip local no es va rendir en cap moment i es va acabar el període amb un marcador de 15-16.

El segon quart començaria molt malament pels nostres, ja que en sis minuts de joc el Vilanova va assolir la seva màxima diferència, amb un parcial de sortida de 12-4 posava l’electrònic amb un 27-20 que feia demanar temps mort l’equip de Badalona. El Círcol va saber reaccionar després del temps mort, va apretar en defensa i va empatar el partit amb un parcial 0-7 i sense error des de la línia de tir lliure. S’arribaria al descans amb un 31-28 al marcador.

A la represa es produiria el debut del nostre co-capità Adrià Forcada, que després de força setmanes inactiu per una lesió a la mà i moltes setmanes treballant sense pilota, va aparéixer de nou a un partit oficial i de quina manera, la primer pilota que arribava a les seves mans va convertir un triple que va ser molt celebrat per tot l’equip. Esperem que segueixi així tot el que resta de temporada. Dues cistelles seguides de Josep Gasull ja posaven per davant el Círcol, 31-35. El conjunt local seguiria aferrant-se a les seves possibilitats, i va fer un gran partit, mostra d’això és que al minut vuit d’aquest quart dominava el marcador de nou per 44-39. Aleshores va aparèixer la mà de Jaume Benajiba, autor de set punts aquest període, per capgirar novament el marcador. I un triple final de Jordi Ferro deixava el resultat en un 48-49 i tot per decidir al darrer període.

I fins aquí va durar el matx, dos triples gairebé consecutius de l’Enric Abenoza (15 punts) començarien a guiar l’equip cap un dels millors quarts de l’any, 29 punts en deu minuts de joc, i va ser en poc més de tres minuts on el Círcol va etzibar un parcial de 0-13 que acabava amb qualsevol opció de sorpresa pels vilanovins. Resultat final 61 a 78 i una nova victòria a domicili que permet el Círcol seguir somiant amb la quarta posició. La setmana vinent l’equip rebrà el Canovelles a Casagemes.

Anotadors:

Jordi F. (15), Héctor F. (2), Pere T. (2), Adrià F. (3), Ferran C. (6), Enric A. (15). Guillem F. (2), Daniel E. (6), Jordi Q. (6), Jaume B. (13) i Josep G. (8). 5 triples: 2 Enric A., Jordi F, Jaume B. i Adrià F. Tirs lliures: 9/9 100%!