Círcol 77 – Canovelles BC 65

Nova victòria pel conjunt dirigit per Santi Rodríguez, aquest cop a casa i davant un rival que va plantejar un molt bon partit, a l’igual que va fer a casa seva, però que el Círcol va saber controlar en tot moment i endur-se’l gràcies en part al gran encert des de la línia exterior, ja que fins a 10 triples, de cinc jugadors diferents, transformaria el Círcol per doblegar el conjunt vallesà.

El primer quart va ser força igualat, i el desencert dels locals des de la línia de 4’60 va fer que el quart no es decantés de costat del Círcol. Bona feina en defensa dels pivots del Círcol, sobretot la intimidació d’Héctor Feliz que faria que els pivots del Canovelles no anotessin amb facilitat. Amb tot això, 14-14 al final dels primers deu minuts de joc.

El segon quart el Círcol començaria a imposar el seu ritme defensiu i això li permetria anotar amb certa facilitat, fins a 23 punts en aquest període i quatre triples de jugadors diferents farien que el Círcol marxés al vestidor amb avantatge al marcador: 37-31.

El tercer quart va començar amb el Canovelles més endollat que els nostres i en cinc minuts de joc va aconseguir empatar el partit a 40 punts. En aquest moment, Jordi Ferro i Josep Gasull es van posar l’equip a les esquenes i van veure l’aro de Casagemes com una piscina. Vuit punts consecutius de l’aler, amb dos triples consecutius, tornaven la diferència de sis punts favorables al Círcol i després l’aler pivot s’hi sumaria a la festa amb un altre triple i una altra cistella de forma consecutiva que deixaria el marcador en un 53-48 pels locals.

El darrer quart va començar com va acabar el tercer, amb un Jordi Ferro anotant amb facilitat des del perímetre i en penetracions i posant la diferència en 60-52. La resta de l’equip s’hi afegiria al festival anotador i aquest quart l’equip anotaria fins 24 punts en aquest període. Un triple del Canovelles acostaria fins a tres punts l’equip vallesà però el resorgir final del co-capità Querolt, un triple de Jaume Benajiba i l’aportació del tirador Enric Abenoza van fer que la diferència s’enfilés fins els deu punts a falta de dos minuts i el Círcol pogués controlar el partit i aconseguir un nou triomf que el situa sisè en solitari a la taula amb un balanç de 14-9 i a un partit de la quarta posició, objectiu que s’ha marcat l’equip fins a final de temporada. Som-hi! Propera parada Santa Coloma de Gramenet i després vindran unes mrerescudes vacances de primavera!

Afegir també la tornada ja amb normalitat de l’Adrià Forcada, que va fer un excel·lent partit en quant a la direcció de l’equip. Seguim!

Anotadors: Jordi F. (20), Héctor F. (1), Ferran C. (2), Carles M. (7), Enric A. (13), Guillem F. (2), Daniel E. (6), Jordi Q. (7), Jaume B. (5) i Josep G. (14). Tirs lliures: 13/24 54%. 10 triples: 4 Jordi F. 2 Enric A., 2 Josep G., Daniel E. i Jaume B.