• Círcol 71 – Valldemia 67

  • Gran partit del Júnior Masculí Interterritorial a casa davant el Valldemia. Pel joc desenvolupat, per la necessitat de triomf i per les circumstàncies en què arribàvem.

  • I és que ens presentàvem al partit amb alguna baixa i gent que no havia entrenat sigui pels viatges de fí de curs o per malaltia. Havíem sigut pocs als entrenaments, però tot i això ens vam sobreposar.

  • El Círcol va sortir molt seriós a pista. Després d’un primer acte igualat els locals aconsegueixen una mínima avantatge a l’arribada del descans.

  • El tercer quart és el millor del partit. El canvi de plantejament defensiu on ens tanquem més, sortim més agressius i bloquegem les línies de passada maresmenques bloqueja el Valldemia que li costa molt anotar. A part tenim un gran control del rebot que ens permet enllaçar accions ràpides de contraatac. Marxem del marcador amb 10 punts de marge màxim just a l’arribar al darrer recés.

  • A l’últim quart arribem un pèl fatigats i el Valldemia ho aprofita per acostar-se a l’electrònic. A partir d’aquest instant el Círcol va treure l’orgull com a conjunt per defensar una victòria absolutament merescuda just abans de vacances.

  • Destacar el bon partit de Marc Cecília (31 punts). Però sobretot el treball colectiu de tots

  • Moltes felicitats i bones vacances a la família del Círcol de part dels Júnior A