• Círcol 62 – 67 CB Igualada
  • Derrota del sènior A a La Plana davant el segon classificat, el CB. Igualada, per un ajustat 62-67.
  • El partit va estar marcat per la bona defensa d’ambdós equips, fet que va mantenir la igualtat especialment durant els primers 20 minuts (22-24 al descans). El primer període acabaría amb empat a 11, el joc interior del Círcol, de la mà de Joel Temprano, es mostrava superior, mentre que els visitants només ho feien des de 6’75 en aquests primers 10 minuts. Al segon període es mantindria la igualtat, cada cistella era un èxit i el tampteig era molt baix.
  • A la represa els visitants eren capaços de etzivar un parcial de 9-0, amb major encert en el tir que els locals, que obligava a aturar el partit amb un temps mort quan la diferència superava els 10 punts. Els nostres van reaccionar de la mà de Quim Forteza i Joel Temprano, i es tornaven a enganxar al partit al final del període amb un desavantatge de 6 punts: 44-50. A l’inici del període els visitants mantenien les diferències, i el Círcol va lluitar els darrers 10 minuts per capgirar el marcador, però les accions de Jaume Torres i Roger Rius en aquest quart esterilitzaven qualsevol intent local per aconseguir avantatge al marcador. Als darrers 3 minuts el Círcol reduïa les diferències per sota dels 6 punts però els errors en atac i algunes decisions àrbitrals molt protestades pel Círcol van impedir aconseguir la victòria. Tot i això, els de Francesc Castellet van lluitar fins el final i a falta de 30 segons i amb 2 punts de desavantatge tenien la possibilitat d’empatar el partit, però la defensa agressiva dels visitants van forçar un pèrdua que acabaria essent definitiva.
  • El Círcol es manté a la part mitja de la classificació, amb 1 partit d’avantatge sobre la promoció i a un partit de la 4a plaça que dona peu a les fases d’ascens de categoria. En un grup molt igualat els nostres depenen d’ells mateixos per assolir la permanència sense promoció, tot i el mal balanç dels darrers partits. A la tornada de l’aturada de Setmana Santa es desplaçarà a la complicada pista del Sedis Seu d’Urgell, en la primera de les 5 finals que resten per acabar la temporada.