Semblava que havia de ploure. Però al final, el Sol va acompanyar tot el recorregut de les Caramelles a Baix a Mar. El dia esplèndid va permetre’ns gaudir, un any més, d’una tradició popular com n’hi ha poques.

20150406 102031

El tret de sortida va ser sota el balcó del Círcol. La caramella que ens van recitar ens donava ànims a seguir endavant a pesar de les dificultats. Ens recordava, també, que la joventut ha de ser valenta per canviar maneres de fer, però que ens cal no oblidar d’escoltar sempre la veu de l’experiència. Felicitava al bàsquet i al Xirus per la feina feta. I reclamava una renovació del teatre… i que tornés la llum a la sala dels miralls!!

Des del balcó del Círcol, vam tornar la Caramella amb el mateix sentit de l’humor i la broma punyent. Però sobretot agraïnt i felicitant aquest grup de gent que ens recorda que cantar, ballar i recitar pels carrers de Badalona és una gran manera de fer poble.

Al final, intercanvi de regals des del balco!

IMG-20150408-WA0002

I a partir d’aquí, carrers i més carrers plens de cançons, danses, rialles… i algun esmorzar molt suculent!!

caramrambla

Imatges idíl·liques per un dia sensacional!

Mai és tard per agraïr la feina de la gent de Soca-Rel per tirar endavant les Caramelles. I a l’Orfeó i a l’esbart… i a tots aquells que acompanyen i fan gran aquesta tradició.

I a tots els balcons engalanats de la ciutat per rebre els caramellaires.

VISCA LES CARAMELLES!