Últims retocs a la nova proposta de la Dramàtica. Els Automàtics estan encarant la darrera setmana de preparatius per l’estrena d’aquest cap de setmana. I no són preparatius petits. Actors, actrius, directors i tècnics estan fent créixer una funció sensacional i exemplar del teatre al Círcol.

autodijous1

Un traster es converteix en un escenari de luxe per un experiment de ciències d’un grup de joves d’institut. Allà dins creix un text de Javier Daulte on, més enllà dels fets en sí, es retrata la convivència dels paradigmes de l’adolescència: amistat, sexe, amor, família…

autodijous3

Automàtics és una obra que presenta, a través dels paradigmes de la ciència ficció, algunes de les misèries de la condició humana.

Una proposta valenta dels més joves de la casa. Una idea diferent, amb un muntatge que, ja d’entrada, et deixarà amb ganes de començar.

No t’ho perdis. 

Dissabte a 2/4 de 10 de la nit, 

i diumenge a 2/4 de 7 de la tarda.

Aposta pel teatre, aposta pel Círcol!