CB Grup Barna 63 – Círcol 80

Exceŀlent retorn a la feina del Júnior masculí Interterritorial després de les vacances de Setmana Santa.

Al camp del Grup Barna el Círcol va fer el millor partit de la temporada davant d’un rival exigent, dur i que basa el seu joc amb unes armes molt semblants a les nostres: agressivitat i sortida ràpida a la contra.

Els badalonins van sortir molt concentrats i van marcar les primeres diferències al marcador. En 7 minuts, el Círcol només havia encaixat 2 punts (2-13). Els barcelonins van reaccionar i van igualar el matx, just abans d’arribar al primer recés.

Posteriorment el partit va ser un continu intercanvi de cistelles que va fer que cap dels dos contendents agafessin la batuta del matx.

Després del descans veiem la millor versió del Círcol. L’equip defensivament juga perfecte. Evita llançaments clars i domina al rebot. Conseqüentment surt a la contra i agafa les diferències definitives per trencar definitivament el partit al seu favor.

En els següents 20 minuts el parcial és de 24-44 a favor.

Victòria coŀlectiva amb 3 homes anotant més de 10 punts i 5 valorant per sobre dels 10. Sobresurt la gran feina de David Blasco. Va estar exceŀlent: 17 punts 28 de valoració. La nota negativa el pobre percentatge en tirs lliures: 20/36

Felicitats a tots els jugadors i a encoratjar-los a seguir treballant més i millor pel futur.