Círcol 57 – CEB Ronçana 58

De nou, gran partit del Júnior masculí Interterritorial davant del quart classificat de la Lliga, el Ronçana, equip de segon any, potentíssim en l’apartat físic.

Els vallesans van plantejar una defensa zonal els 40 minuts que, malgrat tot, vam saber atacar a la primera part, amb una alta circulació de la pilota a la circumvalació de la línia de 3, desestabilitzant la defensa i obrint forats.

Amb bon encert del tir i al joc interior, el Círcol marxa al descans amb 11 punts favorables 

A la represa, el Ronçana tanca millor la zona i ens estanquem. No anotem, i poc a poc, els marges s’escurcen. 

Malgrat tot no perdem la cara al partit i amb empat a 57, tenim la última possessió de partit amb 10 segons d’atac i almenys forçar la pròrroga.

No vam saber atacar, ens vam precipitar, vam errar el tir i vam fer una falta a manca d’1.5 segons pel final que va comportar que els vallesans marxessin a la línia de tirs lliures i anotessin un dels dos llançaments.

Al final derrota d’un sol punt i malgrat que en calent la derrota va fer mal ens hem de sentir orgullosos pel partit desenvolupat.

Felicitats als 12 components de l’equip que van aportar molt tant a pista com a la banqueta animant. Agrair el suport del públic que va omplir La Plana.

Pròxim partit diumenge que ve a Vilassar. Sort nois