• Círcol 74 – CB Tanino Cerdanyola 70 Partit molt igualat el que van jugar els dos equips dissabte al matí. Els primers minuts ja van demostrar que la victòria pel Círcol seria molt més complicada d’aconseguir que en el partit d’anada. El Cerdanyola arribava amb dos jugadors que no havien jugat a la primera volta i que serien molt importants durant tot el partit. La major intensitat i voluntat dels visitants contrarestava el millor joc en equip dels locals, acabant el primer quart amb un resultat de 18 – 16 a favor del Círcol. La tònica del partit va seguir igual durant els primers minuts de segon quart, fins que el Círcol va fer un pas endavant en concentració i esforç, el que va permetre tancar millor el rebot defensiu i recuperar pilotes que provocaven ràpids contraatacs. Així, a la mitja part s’arribava amb un resultat de 39 – 29 i millors sensacions. Tot i el que es va parlar a la mitja part, l’equip enlloc de millorar va tornar a sortir amb la cara del primer quart, poca predisposició i passió pel joc. Això ho aprofitava el Cerdanyola que, amb un major desig, aconseguia retallar distàncies aprofitant la feblesa defensiva del Círcol. S’entrava als últims minuts amb un resultat de 59 – 52. En l’últim quart els visitants s’han acostat al marcador, fent perillar la victòria del Círcol. Un seguit de bones defenses en els últims minuts han fet que la victòria es quedés a Badalona tot i que el Círcol no ha fet un bon partit. La millor notícia sens dubte ha estat que l’equip ha pogut comptar amb tot l’equip per segon partit en tota la temporada. La setmana vinent el Círcol té el partit més complicat de la temporada. Juga al camp del líder, Tecla Sala, un equip que és el 5é millor atac del grup però que realitza una defensa molt tancada que fa que l’equip rebi tan sols 43 punts per partit.