CB Lliçà de Vall 44 – Círcol  41

  • Partit lleig en una pista completament impracticable, on només si duies patins posats als peus podies fer un canvi de direcció sense el risc de caure per terra.

  • Amb aquest escenari, el júnior 1 del Círcol va competir en tot moment un partit lleig de veure, ple de caigudes, de violacions per falta d’estabilitat sobre el camp i llançaments fàcils errats per relliscar just al moment d’iniciar l’acció de llançament.

  • Els primers 10 minuts van començar amb el Círcol trobant bones opcions davant la defensa zonal rival però sense poder anotar, 2 triples consecutius al final del quart posarien el 10-10 al marcador.

  • Els segon període més del mateix, el Júnior del Lliçà de Vall anotant des del tir lliure aprofitant la seva superioritat física que els portava a agafar un excés de rebots ofensiu i un Círcol que seguia sense encert (23-19).

  • Al tornar a la pista 3 pilotes perdudes seguides donaven avantatge als locals de 8 punts (31-23) però 3 triples quasi consecutius dels de Badalona capgiraven el marcador (33-34).

  • L’últim període  va ser igual de lleig que la resta del partit, on només la igualtat en el marcador mantenia l’emoció, en un final a cara o creu les errades visitants des de sota cistella van ser determinants (44-41).