De nou, aquesta jornada ens ha deixat magnífiques notícies per la secció de bàsquet del Círcol. Tant per resultats com per a joc, aquesta setmana ha estat molt positiva.

Aquests són els resultats de la jornada.

Resultats

 • Dissabte a Casagemes, el Premini va fer saltar la banca i va derrotar al líder CN Sabadell. Tot i que al segon període els de Clara Navarro, Roger Marcos i Júlia Riera es van quedar a 0 i semblava que els vallesans trencaven el partit, els locals van reaccionar i van capgirar el marcador gràcies a una gran actitud i a l’agressivitat de l’equip per treballar per la remuntada que significà un nou pas endavant en l’evolució de l’equip.Al costat, simultàniament, el Mini B s’enduia el derbi amb el Salesians, gràcies a una magnífica segona meitat on va superar als de Pep Ventura. Cal destacar que aquest és el quart partit que juguen Círcol – Salesians. Atenció a la progressió de resultats: -80, -40, -11, +11, impressionant.

  • Premini - Sabadell
  • Gran victòria del premini davant del líder Sabadell
 • Moltes felicitats al Premini i al Mini B

 • Mini B - Salesians

  • Triomf del Mini B al derbi amb els Salesians

  Tot seguit el Mini A va caure davant del líder Coll, que va dominar en tot moment i va trencar el duel en un demolidor cinquè període de 3-13. Molt bon partit dels nois de Ferran Muñoz.

 • Cara i creu a Ausiàs March. L’Infantil queia clarament al derbi amb el Llefià on des del 0-15, final del primer quart va ser clarament superior al Círcol.

 • Infantil - Llefià

 • Clara derrota de l’infantil al derbi amb el Llefià

 • Més tard, el Cadet B derrotava ajustadament al Cerdanyola.

 • Entremig dels dos partits a Ausiàs, nou partit de l’Escola de Bàsquet, aquest cas amb els Grans davant el Minguella a l’Escola Progrés.

 • Excel·lent partit amb derrota per tant sols un punt del Cadet 1 a Premià, amb una magnífica actitud i entrega i gran victòria de les Preinfantil a la complicada pista del Mollet.

 •  

  Tarda de dissabte de derbis amb la rotunda victòria del Sots25 1 a Pomar, a casa de la Cultural i la, també, rotunda derrota del Cadet A a La Plana, a domicili, amb Maristes. El derbi de La Plana va quedar vist per sentència amb el 31-11 del primer quart.

   

  • Maristes - Cadet A
  • Clara derrota del Cadet A al derbi a la pista de Maristes
 • A part, el Júnior 1 visitava Lliçà de Vall on perdia en un partit sempre igualat i on les errades finals dels visitants van determinar el resultat final i les Cadet Preferent tancaven la Lliga guanyant a Sant Fruitós i s’enfrontaran al Femení Sant Adrià en les fases de permanència de la categoria.

 •  

  L’endemà, diumenge, tota l’activitat Círcol, com a local, se centrava a La Plana. Primer amb la victòria del Cadet B Femení amb el Sant Celoni, un partit que es va guanyar a la pròrroga per 2 punts. I tot seguit amb la derrota del Júnior masculí Interterritorial amb el Ronçana al matí. Davant d’un ferri plantejament zonal, els locals marxen al descans dominant al marcador i amb les idees molt clares, amb una gran circulació de pilota. A la represa, la zona vallesana es mostra més efectiva i ofega l’atac badaloní que veu que no pot anotar. El Ronçana remunta i arriba als darrers 10 segons de matx empatats a 57 i possessió Círcol. No es gestiona bé, s’erra el tir i es comet falta. Els visitants anoten un dels dos tirs lliures i sentencien el partit.

   

  • Júnior A - Ronçana
  • Gran partit del Júnior A amb el Ronçana, malgrat perdre de tant sols un punt
 • A part, el Sots25 A vencia a la pista de l’IPSI per 20 punts de marge en un partidàs dels jugadors de David Manzanares

 • A la tarda, tarda Círcol amb el triplet Sènior B, Sènior A, Sots21 Preferent.

 •  

  El Sènior B perdia amb el Les Franqueses en un duel sempre dominat pels visitants per un marge curt que s’eixampla al final a base de triples.

   

  • Sènior B - Les Franqueses
  • Derrota del Sènior B davant el Les Franqueses

  Tot seguit, el Sènior A obtenia un important triomf de cara la salvació a la Regal Copa Catalunya enfront el SESE. Amb una Plana a rebentar i bolcada amb l’equip, els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín aixequen el desavantatge de 5 punts a la mitja part i gràcies al treball colectiu pren la batuta del matx i rubrica la victòria als darrers 5 minuts.

  • Sènior A - SESE

  • Gran victòria del Sènior A davant del SESE en un gran ambient a La Plana

  Per acabar la tarda a La Plana, el Sots21 Preferent es desfeia clarament d’un Cubelles que es presentava a la cita amb només 5 efectius, tot i la resistència del conjunt del Garraf al primer temps on només queia de 5 punts a l’arribada del descans. Al tercer quart un parcial de 20-0 tancava el partit a favor dels badalonins.

  • Sots21 - Cubellles

  • Victòria clara del Sots21 Preferent amb el Cubelles

 • La jornada es tancava a Sant Quirze amb la victòria de les Sènior i la derrota de les Júnior a Lleida.

 • I així tanquem una jornada amb sensacions molt positives i moltes bones notícies pel bàsquet del Círcol.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles