CB Vilassar de Mar 69 – Círcol 78

Victòria de mèrt del Júnior masculí Interterritorial a la Bòbila, la pista del Vilassar de Mar. Amb unes condicions idònies per desplegar el nostre joc ràpid de contratac, és a dir, vam cebtrar en treballar el plantejament dfensiu i en com poder atacar el plantejament zonal que ens marcaria el nostre rival, que com va passar al partit d’anada va plantar durant els 40 minuts una zona molt trabada.

Si bé, al primer temps, ofensivament vam estar molt correctes, en l’apartat defensiu vam donar moltes concessions als seus homes perillosos que van tirar del carro dels maresmencs. Podríem córrer, però en defensa vam permetre massa llançaments senzills.

A la mitja part, perdíem d’un punt (38-37). A la represa i després d’evidenciar que la victòria vindria en la millora en defensa, el Círcol va sortir molt més endollat. Vam poder anul·lar els seus homes claus, vam tancar millor el rebot i vam poder desplegar el nostre joc de contres. El resultat, un 10-21, parcial al tercer quart, que deixava el partit franc pels badalonins.

Malaluradament, però, aquest bon tercer quart no va tenir continuïtat. El millor home del Vilassar, que va acabar el partit amb 29 punts i 29 de valoració va tornar a aparèixer per portar de corcoll al Círcol. Amb els seus 14 punts al darrer acte, el Vilassar iguala el partit a les acaballes del partit. En aquest punt el Círcol va mostrar el punt de madresa i va demostrar la millora que ha experimentat, al llarg de la temporada, però sobretot, en aquest tam final. El Círcol va saber tenir paciència, dominar el tempo del joc i no posar-se nerviós. Des de la pressió defensiva i la línia de tirs lliures (aspecte que vam millorar respecte als tres primers quarts), el Círcol aconsegueix guanyar el partit, creiem, amb tot mereixement.

Felicitar a l’equip per aquesta nova i important victòria.

Atenció, perquè la setmana que ve, el Círcol tanca la temporada a casa, però no ho fa a l’hora habitual a La Plana. Dissabte 2 de maig a les 10:30, tanquem la temporada 2014-2015 a casa davant el Parets. Us esperem