Círcol 71 – CB Santa Perpètua 77

Arribava un dels partits més esperats per l’equip del sots 25 ‘1’ del Círcol, ja que a l’anada es va poder veure i viure un dels partits més macos de tot el que portem de temporada, amb un final espectacular de partit que es va resoldre al final de la pròrroga per part dels vallesans. El Círcol va jugar com a local al mític pavelló d’Ausiàs March. Guillem Fonollà va ser baixa per lesió al genoll.

Així doncs els nois de Santi Rodríguez van sortir molt endollats al partit i concentrats al partit, de la mà de Daniel Esteban que anotaria fins a 10 punts en aquest període i firmaria un gran partit. El joc interior del Círcol es va carregar ràpidament de faltes i això va fer que les rotacions fossin més ràpides però no per això menys efectives. També cal esmentar que en aquest període el Santa Perpètua va arribar a fallar fins 11 tirs lliures gairebé de forma consecutiva. Moltes faltes en aquest quart faria presagiar un partit molt lent i amb poc ritme, cosa que no afavoreix el joc del Círcol. Malgrat tot es tancava el marcador amb un 20-17, en un quart molt seriós dels nostres.

El segon quart el Círcol seguia controlant el ritme de partit i amb un parcial de 6-0 posava la màxima diferència al marcador, 26-17, però el conjunt del Vallès, un dels líders de la categoria i que té una plantilla amb jugadors realment determinants, va ser capaç de donar-li la volta al resultat abans d’arribar a la mitja part. Van apujar el nivell defensiu i van ser capaços de castigar molt i molt bé el Círcol sobretot amb el seu poderós rebot ofensiu. En dos minuts bojos van retallar la diferència i es va arribar al descans amb un 39-41 al marcador que podria semblar injust pel bàsquet demostrat pels uns i altres.

A la represa el Santa Perpètua va seguir com els dos darrers minuts del segon quart, amb molt d’encert i va anar per davant al marcador tot el període amb una màxima diferència d’onze punts que el Círcol va saber eixugar fins el resultat final de 56-62 i tot per decidir al darrer quart. El Círcol havia aguantat el quart més fort del colíder i encara es mantenia amb opcions de lluitar pel partit. Cal dir que entre els jugadors #8 i #28 visitants van sumar 16 dels 21 punts del seu equip.

L’inici del quart quart va ser un parcial que va deixar glaçats els interessos del Círcol, ja que en tres minuts de joc, el resultat ja era de 56-68. Va ser aleshores quan Jordi Ferro es va posar l’equip a la motxilla i tirant d’orgull anotaria fins a 8 punts consecutius amb un gran encert de la línia de tir lliure que posaven el Círcol a tan sols dos punts a falta de tres minuts i poc per jugar-se 66-68. L’equip que millor gestionés aquests minuts finals es duria el partit, igual que va succeir a la seva pista. El Santa Perpètua faria callar Ausiàs March amb un triple in extremis de possessió i per trencar un parcial de 10-0 en contra i posava un 71-66 a falta de dos minuts. Jordi Querolt anotaria al següent atac, i aleshores i després d’una molt bona defensa del Círcol, el Santa Perpètia llençava forçat i el rebot alt de la pilota amb el cercla faria que la pilota toqués el filferro típic que sosté la cistella a Ausiàs, tot el pavelló ho va veure menys qui ho havia de veure i donar bola pel Círcol. Malauradament la pilota va caure en mans visitants i van anotar després de rebot ofensiu. El Círcol no es rendiria pas i a la següent acció va disposar de llençament de tres tirs lliures per acostar-se a dos al marcador. Malauradament i després d’un partit excepcional i una molt bona ratxa de lliures, incomprensiblement Jordi Ferro no va anotar cap tir lliure i inclús després d’agafar el rebot del darrer llençament la pilota no va voler entrar per l’anella. Els visitants van anotar en el seu atac però un triple al darrer minut de Jaume Benajiba posava a quatre els nostres que van tenir encara dos tirs lliures més que no van entrar per tenir opcions reals fins el final d’endur-se el partit. Finalment el resultat va ser de 71-77 pels del Vallès, que continuen amb opcions de quedar primers i pujar de categoria. Felicitar-los i cal sentir-nos orgullosos dels dos partits disputats amb ells aquesta temporada.

Un partit que ens va demostrar que jugant amb aquesta intensitat alguns partits dels que se’ns han escapat com per exemple el de la setmana passada no els hauríem perdut. Molt content per l’actuació de tot l’equip i seguim lluitant per acabar la temporada el més amunt possible i jugant cada dia millor com a equip. També comentar que aquest va ser el darrer partit com a jugador d’en Ferran Casolivé amb l’equip, ja que haurà de deixar de jugar el que resta de temporada, bon partit de comiat i seguim comptant amb tu com a delegat, estadista, fisio, etc.

Anotadors:

Jordi F. (13), Héctor F. (2), Pere T. (7), Adrià F. (2), Ferran C. (7), Carles M. (7), Enric A. (-), Guillem F. (-), Daniel E. (18), Jordi Q. (8), Jaume B. (5), Josep G. (2). 6 triples: 2 Daniel E., Ferran C., Jordi F., Carles M. i Jaume B. 12/26 en tirs lliures.

Setmana vinent l’equip torna a jugar a Badalona ja que visitarà el pavelló de Pomar per jugar contra la Cultural.