AEE Col·legi Cultural Badalona 49 – Círcol 80

Derbi badaloní jugat el passat dissabte al pavelló de Pomar a pista transversal, sense marcador electrònic i en un horari de dissabte poc habitual. La diferència a la taula feia preveure un partit a priori assequible pel Círcol, però el resultat sobretot a la primera meitat pot sembla enganyós, ja que la Cultural va plantejar un partit molt seriós, pressionant i plantant cara en tot moment. Cal felicitar-los perquè amb la situació en què es troben no és senzill no perdre la cara al partit, malgrat el resultat sobretot a la segona part.

I és el que el primer quart començava de manera immillorable pels nostres interessos, amb un 2-11 i cinc punts d’un incisiu Jordi Ferro, en poc més de tres minuts que semblava que el Círcol es passejaria per Pomar. Però no va ser així. Després del temps mort local, la situació va variar, el Círcol no va trobar cistella amb facilitat i l’equip local va anotar amb certa facilitat, sobretot després de rebot ofensiu. S’acabaria el període amb un resultat de 15-18.

El segon quart el Círcol seguiria pressionant tota la pista la sortida de pilota i va ser quan va aconseguir trencar el partit amb un parcial de 2-13, el control del rebot defensiu va ser clau per poder jugar alegre i ràpid. I és que la Cultural només va ser capaç d’anotar tres bàsquets durant aquest període i dos d’ells van ser al darrer minut. Podem dir que el Círcol en aquest quart va passar per sobre del seu rival en totes les facetes del joc. Un treball molt seriós que feia que l’equip marxés al vestidor amb un 22-39 que deixava coll avall el partit pels de can Cartrons.

 

I a la represa, el Círcol va ser capaç de fer el que es va parlar al vestidor, sortir al tercer quart forts i no deixar que la Cultural pogués entrar al partit. I així va ser, un nou parcial de 0-12 eixamplava la diferència. El Círcol pressionava tota la pista i a més a més veia cistella amb certa facilitat (primer triple de la temporada inclós d’en Jordi Querolt) i encert. 32-58 al final del tercer període.

Amb el partit decidit, el darrer quart el Círcol va baixar una mica pistonada i va ser un quart més disputat amb un parcial de 17-22 que deixava el resultat final en un marcador pràcticament calcat al de la primera volta: 49-80. Va ser un quart poc lluït, amb moltes faltes i per conseqüència amb molt poc ritme.

Una victòria que servia per retrobar sensacions després de les dues derrotes consecutives a la pista de la Gramenet i a casa davant el Santa Perpètua. Bon partit de tots els jugadors, cadascú aportant davant i darrera. Aquest és el camí de cara els partits que resten de temporada!

Anotadors:

Jordi F. (15), Héctor F. (5), Adrià F. (9), Enric A. (13), Guillem F. (2), Daniel E. (6), Jordi Q. (19), Jaume B. (4), Josep G. (7). 6 triples: 2 Enric A., 2 Jordi F. Jordi Q. i Adrià F. Tirs lliures: 8/18.

Setmana vinent l’equip juga a casa en el seu horari habitual, dissabte 20.45 a Casagemes! Us hi esperem!