Círcol 69 – CB Cabrils 59

Segona victòria consecutiva dels nois del sots 25 del Círcol, aquest cop a Casagemes davant un CB Cabrils que no va posar les coses fàcils en cap moment i va exigir als nois de Santi Rodríguez que fessin un partit molt seriós i s’enduguessin una victòria treballada de principi a fi.

I és que el partit va començar amb un parcial de 2-8 pels maresmencs inclosos dos triples que feien que el Círcol hagués de pujar la intensitat si no volia cap sorpresa. Capitanejats per Jordi Querolt, que va signar 17 punts en un gran partit, el conjunt badaloní va capgirar el marcador amb un parcial de 9-0 i va acabar el quart ja per davant al marcador: 11-9.

El segon quart el Círcol aconseguiria obrir una escletxa al marcador de deu punts que no seria però definitiva per sentenciar el partit. Dos triples màgics consecutius per començar el quart per part d’Enric Abenoza i una cistella d’un participatiu Guillem Fonollà posaven un 19-11 al marcador que semblava que encarrilava el partit. Però no va ser així i el Cabrils no li va perdre la cara al partit en cap moment i no va estar més a prop al marcador perquè va estar molt desencertat des de la línia de tir lliure. La bona defensa dels locals no permetia bàsquets fàcils i el Cabrils pràcticament només era capaç d’anotar des de la línia de 4’60. El Círcol era capaç d’anotar amb certa facilitat aquest quart, a base de contraatacs i de trobar bones opcions. S’arribava al descans amb un marcador de 31-22.

El tercert quart va començar amb una acció de murri d’en Josep Gasull que no va poder transformar però el públic va poder veure un bàsquet bonic per part dels dos equips on el Cabrils va acabar enduent-se el quart i retallant fins a cinc punts de la diferència a l’electrònic: 47-42. Van assegurar els tirs lliures i això els va permetre entrar de nou al partit. Per part dels nostres, destacar el quart del pivot Pere Tomeu, autor de 8 punts en aquest període i que acabaria el partit amb 12 punts. Un bon final de quart va permetre retallar la diferència al Cabrils i afrontar amb opcions el darrer període.

Aleshores, al començament del decisiu quart, Jordi Querolt va tornar a tocar les tecles, va agafar les regnes de l’equip un cop més i amb sis punts consecutius va tornar la diferència al nou punts d’avantatge. Juntament amb l’anotació d’Enric Abenosa i Pere Tomeu acabarien segellant una novia victòria per deu punts: 69-59.

Un partit on el Círcol només va anotar tres triples i va anotar set tirs lliures, l’equilibri amb el joc interior, els nostres pivots van sumar 37 punts, va fer que arribessin pràctivament fins els setanta punts d’anotació, gràcies en part a la direcció de joc de l’Adrià Forcada i el control de Jaume Benajiba en les funcions de base.

Anotadors:

Jordi F. (7), Héctor F. (-), Pere T. (12), Adrià F. (-), Enric A. (11), Guillem F. (4), Daniel E. (5), Jordi Q. (17), Jaume B. (5), Josep G. (8). 3 triples: Enric A. Tirs lliures 7/9.

L’equip jugarà el proper diumenge 3 de maig al pavelló de Llefià, un bon derbi contra un equip que ens va posar molts problemes a casa la primera volta! US HI ESPEREM! 19.45!