• Última jornada de bàsquet, al Círcol, en aquest mes d’abril, marcada entre altres ítems pel primer final de temporada. 

   • Aquests són els resultats de la jornada
   • Resultats
  • Les Cadet A Femení, que aquest any han disputat la categoria Preferent, va estar a punt de pujar al Grup 1, entre les 8 millors del país, i que ha fet una temporada excepcional, va afrontar dissabte el partit d’anada de les Fases de Permanència a la màxima categoria del bàsquet català, a la pista del Femení Sant Adrià. En un partit marcat per la irregularitat i amb moltes boles perdudes, amb un Círcol sempre a remolc de les adrianenques, les noies d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat, van acabar el primer assalt de l’eliminatòria amb un -10 en contra de cara el partit de tornada del pròxim diumenge a La Plana. Amb un desaventatge màxim de 12 punts desfavorable, el Círcol va a ratxes i en moltes ocasions s’acosta i fins i tot aconsegueix empatar el matx. A meitats del tercer quart, amb un 42-43 per les badalonines, les locals inicien l’ofensiva final. En quatre minuts fan un parcial de 7-0, que s’amplia amb un 12-1 a l’entrada del darrer quart. El Círcol, tot i l’esforç no pot acostar-se a l’electrònic més enllà dels 8-10 punts en contra i acaba perdent, per un marge de 10 punts. Una renda que es pot eixugar i, que de fet, a l’últim partit de fase regular a La Plana, el Círcol va acinseguir guanyant de 17 punts. Us emplacem, des de ja, a omplir La Plana, diumenge a les 9:00 per fer possible la remuntada i la permanència del Cadet A Femení a  Preferent. Sort noies.

      • Sant Adrià - Cadet A Femení
      • Derrota de 10 punts de les Cadet A Femení al partit d’anada de les Fases de Permanència a Preferent
  • El partit de les Cadet a Sant Adrià obria una nova jornada ben farcida d’activitat a la secció. 

  • Victòria del Premini a la pista dels Alisos de Barcelona, derrota del Mini B a Cabrera i del Mini A a la pista del Centre Catòlic de L’Hospitalet.

  • Triomf de l’Infantil a la pista del Gaudí, anotant 12 triples.

  • Una de les grans notícies de la jornada, ens la porta el Júnior Femení que va aconseguir la tercera victòria de la temporada, la segona en els tres parttis jugats anteriorment. Les de Gerard Castro van superar, i amb molta claretat, al Lima Horta. 

  • Una altra gran notícia, també en clau femenina. La victòria del Preinfantil femení davant el Canovelles, dóna matemàticament el títol de campió al conjunt de Lluís Alarcón i Sergi Pérez, a falta de dues jornades. Moltes felicitats a l’equip que ha demostrat una impressionant millora a tots els aspectes, al llarg de tota aquesta temporada. A seguir treballant, i repetim, moltes felicitats.

  • La matinal de dissabte va acabar a la Plaça de Gas, en un nou partit pels Petits de l’Escola de Bàsquet davant els Salesians. Una nova experiència pels petits més grans de la secció, que van tornar a demostar la seva millora i que sobretot van disfrutar d’allò més jugant amb la pilota taronja. Enhorabona.

    • Escola de Bàsquet - Salesians
    • Nou partit dels Petis de l’Escola de Bàsquet amb els Salesians
  • I marxem a L’Hospitalet, on a primera hora de la tarda de dissabte, el Cadet B visitava la complicada pista del líder Tecla Sala. Després d’una fluixa primera meitat, on els riberencs van assolir les diferències finals al marcador (45-25 al descans), a la represa, els d’Andreu Lladó, Jordi Rull i Gerard Castro, van mostrar una cara totalment millorada on va oferir dosis de bon bàsquet, amb bones defenses i posteriors contraatacs. Això va comportar que el marcador s’estabilitzés fins als darrers minuts del partit on el Tecla Sala va engreixar de nou l’electrònic.

    • Cadet B - Tecla Sala
    • Derrota del Cadet B a la pista del líder Tecla Sala

     Posteriorment, l’atenció se centrava a Llefià, al derbi entre el Cadet 1 i el Minguella. Els de David Aldabert i Bernat Rojo van sortir despistats i això va fer que el rival agafés els primers avantatges al marcador. Amb 12 punts per darrere el marcador, a l’arribada dels primers 20 minuts, després del descans, veiem un altre Círcol: amb més intensitat, amb les idees molt clares i sabent defensar molt bé els llançaments exteriors del Minguella que van fer tant mal a la primera meitat. A manca de tres minuts pel final del partit, el Círcol comanda per primera vegada l’electrònic (48-47) . En aquest instant, el Círcol s’impacienta i es posa nerviós per segellar com més ràpid millor. El Círcol erra els tirs, el Minguella controla el rebot i amb dues accions i uns tirs lliures finals, els visitants capgiren definitivament el marcador i s’enduen el derbi a Casagemes. Molts ànims al Cadet 1 del Círcol.

    • Cadet 1 - Minguella
    • Derrota ajustada del Cadet 1 al derbi amb el Minguella, a Llefià
  • L’últim partit del dissabte es jugà a Casagemes, ben entrat el vespre. El Sots25 1, tot i sempre dominà al marcador, va haver de treballar molt per assegurar le triomf davant d’un combatiu Cabrils, que fins als darres instants no va deixar de lluitar per tal de mantenir la igualtat i tenir opcions a victòria. Al final, triomf merescut i molt important dels nois de Santi Rodríguez. Enhorabona.

    • Sots25 1 - Cabrils
    • Victòria del Sots25 1 a casa, davent el Cabrils
  • L’endemà, diumenge, la jornada va començar de manera immillorable. En el doble menú a Casagemes, el Sots25 A va guanyar amb força solvència al Guinardó barceloní. Posteriorment, el Sènior femení va vèncer clarament al Premià 84-39,en un extraordinari partit de les badalonines, seguint la bona línia marcada les darreres setmanes i oferint grans dosis de joc i espectacle. Va ser un partit molt regular al llarg dels 40 minuts i que va dominar des del principi. Al descans, l’electrònic reflectia un magnífic 44-17. Moltes felicitats noies i a seguir treballant

  • Mentrestant, el Júnior masculí Interterritorial vencia a Vilassar de Mar, en un matx que va plantejar moltes dificultats i on l’equip de Ricard Santiago, Gerard Puerto i Aleix Sànchez va demostrar una gran maduresa per tal de no perdre als darrers instants l’avantatge que gaudia. Després d’una primera part igualada, al tercer període, un parcial de 10-21, sembla trencar el matx. Al darrer quart els maresmencs es tornen a enganxar al marcador. Però en els darrers instants, el Círcol treu la millor cara per lligar la victòria. Felicitats.

  • El Júnior 1 completava una jornada triomfal pels tres equips Júnior del Círcol, vencent a Pomar, el derbi amb la Cultural. Moltes felicitats al conjunt de Jordi Garcia i Albert Chalmeta.

  • El Cadet A vencia al Grup Barna, en el preludi del doble enfrontament a la Regal Copa Catalunya i a la Sots21 Preferent que barcelonins i badalonins disputarien a la tarda.

  • A la Nau del barri del Clot de Barcelona vam viure un doble Grup Barna – Círcol apassionant, amb cara i creu per l’equip badaloní. 

  • Primer, el Sènior A va jugar el partit de la Regal Copa Catalunya. Després de 10 minuts d’iualtat i d’un primer intent del Círcol de trencar el partit, a meitats del segon període, els barcelonins prenen definitivament el partit. Amb un gran encert en el llançament, el Grup Barna va prendre definitivament la batuta del matx, malgrat que el Círcol mai va perdre la cara al partit i es va mostrar sempre lluitador. Al final, triomf local de 16 punts. La setmana que ve, el Círcol té el compromís més important de la temporada: una victòria amb el Ramon Llull a casa, a La Plana, diumenge a la tarda, a la penúltima jornada de Lliga, significria un pas molt important pel Sènior A per la salvació a Copa Catalunya, la màxima divisió del bàsquet català. Us esperem a tots per omplir La Plana.

  • Grup Barna - Sènior A

  • Derrota del Sènior A a la pista del Grup Barna

  • El Sènior A va ser la creu de la jornada a La Nau i el Sots21 Preferent la cara. En un partit molt vistós i atractiu, el conjunt d’Adrià Puente, Albert Calàbria i David Martínez va disputar un partit molt igualat amb el Grup Barna que no es va decidir fins als darrers instants del partit. Sense un dominador clar, el Círcol gràcies a una gran segona part va saber gestionar el curt avantatge que tenia en els darrers minuts del partit. Victòria de 4 punts, gràcies a una pilota recuperada clau i als llançaments lliures finals. Triomf important davant el quart classificat per reforçar de moral a l’equip. Moltes felicitats i a seguir treballant. 

  • Grup Barna - Sots21

  • Victòria del Sots21 davant del Grup Barna, just després del parti del Sènior A

  • Just abans d’aquest doble enfrontament, el Sènior B visitava la pista de l’Ametlla del Vallès on va caure.

  • Així tanquem la última jornada del mes d’abril al bàsquet del Círcol. Una jornada de primeres finals, que dóna pas, a l’aturada parcial de la competició, pel pont de l’1 de maig. Així doncs, la setmana que ve només es disputaran partits a la categoria Preferent i en els partits a les categories Júnior i superior.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles