• Malgrat que aquesta jornada que vam viure la setmana passada va ser més reduida en nombre de partits, a causa del descans pel Pont de l’1 de Maig a les categories de promoció, la vam viure amb les mateixes emocions de qualsevol jornada complerta. I és que ja estem a finals de temporada i tots els partits tenen, encara més, una importància cabdal per aconseguir els objectius marcats. I es viuen com a tal, tant a pista com a les grades.

  • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats

  • La primera jornada del mes de maig es va obrir el dijous, últim dia del mes d’abril amb el primer dels dos partits que disputaria el Sots25 A. A Sant Just, els de David Manzanares van vèncer als del Baix Llobregat, remuntant set punts en contra i acabant vencent de 10, en partit aplaçat. Dissabte, al vespre, en jornada regular vencia al Bàsquet Neus a La Plana, en un duel trencat a cavall del segon i el tercer quart.

   • Sots25 A - Neus
   • Victòria del Sots25 A davant el Neus

   Abans, al matí, el Júnior masculí Interterritorial a Païsosi Catalans i el Júnior Femení a La Plana, tenien partit, simultaniament. D’una banda els nois vencien, sense massa dificultat i a mig gas, al cuer Parets. D’altra banda, les noies queien amb el Caldes.

    • Júnior A - Parets
    • Clara victòria del Júnior Masculí Interterritorial davant el Parets a Països Catalans
  • Dissabte a la tarda, el Júnior 1 queia a Sant Celoni. Seguidament, les Sènior vencien a Torelló, amb remuntada inclosa (a la segona part, en 19 minuts , les osonenques només poden anotar 7 punts), i continuen quartes de la taula classificatòria, el gran objectiu final de la temporada del quadre dirigit per Xavi Garcia.

  • Per si no fos prou emocionant el dissabte, el diumenge va ser un gran dia d’emocions i sobretot de família Círcol des de primera hora del matí. La Plana es va omplir des de primera hora. I és que tant les Cadet Preferent com el Sènior A necessitaven el suport de l’afició per complir els seus respectius objectius, i com sempre, no vau fallar en la cita.

   • Guanyar de més de 10 punts al Femení Sant Adrià era l’objectiu que es va marcar el Cadet A Femení, per tal d’aconseguir la permanència l’any que ve a la categoria Preferent. La Plana es va omplir, a primera hora del matí, per tal de donar suport a les noies d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat. El partit va ser igualat en tot moment i sense dominador. A 1 minut per la mitja part i amb 15-20 en contra, el Círcol enllaça 8 punts consecutius i arriba a la mitja part guanyant 23-20. A la represa, el Círcol pren la batuta del duel que es manté incert. A manca de 7 minuts pel final, les locals obtenen la màxima avantatge de tot el partit (43-35). Amb 8 punts favorables i en disposició de capgirar l’eliminatòria, el Sant Adrià va tornar a igualar l’encontre fins a la botzina final. Així doncs, al final, victòria de 2 punts i el Círcol haurà de guanyar una eliminatòria més per certificar la permanència a Preferent la temporada que ve. Serà, el pròxim cap de setmana, amb el CB Lleida, curiosament, el mateix rival a les fases d’ascens al grup 1 de la Preferent, just abans de les vacances de Nadal. Molta sort i endavant.
   • Cadet femení - Sant Adrià
   • Tot i la victòria davant el Sant Adrià, les Cadet Preferent hauran de jugar una altra eliminatòria per la permanència a Preferent

   A la tarda, el Sènior A necessitava el suport de la gent del Círcol per mantenir vives i donar el penúltim pas a la salvació directa a la Regal Copa Catalunya. En l’últim partit a casa dels nois de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín, La Plana va ser una marea blanca i blava, amb un pavelló a rebentar de gent i aficionats del Círcol per donar el caliu i l’escalf a l’equip. 

  • Just abans del partit del Sènior A, el Sènior B – Llinars era un excel·lent aperitiu del que es viuria a continuació. El Círcol va guanyar al conjunt vallesà, gràcies a una bona tasca defensiva, sobretot a la segona part, que va permetre al conjunt badaloní desenganxar-se del Llinars i, vencent-los finalment de 10 punts.

   • Sènior B - Llinars
   • Victòria del Sènior B davant el Llinars
  • La gran tarda de bàsquet seguia amb el vital partit del Sènior A que rebia el Ramon Llull, en el primer partit entre badalonins i barcelonins que es viuria a La Plana. Com hem dit, amb tot el pavelló ple de gent del Círcol, el partit té dues parts absolutament diferenciades. 30 minuts de domini del Ramon Llull que arriba a guanyar de fins a 18 punts. Parlar dels darrers 10 minuts de partit és parlar d’una remuntada històrica, d’una afició entregada i de quelcom que quedarà gravat durant temps a la memòria de qui es va congregar a La Plana. Just abans del final del tercer acte, un triple, una pilota recuperada i un bàsquet baixa la diferència als 11 punts. Era el preludi de la remuntada. A partir d’aquest moment el Círcol comença a creure en la remuntada, els tirs entren i la defensa dels badalonins és absolutament efectiva. El marcador s’iguala. I a falta d’1:11 es culmina la remuntada. Amb dos triples consecutius el partit s’empata. En la següent possessió es recupera la bola, es força la falta i gràcies als tirs lliures es rubrica una victòria absolutament necessària de cara a les aspiracions de salvar la categoria i seguir l’any que ve a la Regal Copa Catalunya. Moltes felicitats i moltes gràcies a tothom que va omplir La Plana en un altre gran diumenge de bàsquet.

   • Sènior A - Ramon Llull
   • Remuntada històrica del Sènior A per vèncer al Ramon Llull i tenir molt a prop la permanència a Copa
   • La jornada s’acabava amb un altre Círcol – Ramon Llull a La Plana, i un derbi Llefià – Círcol a territori taronja

   D’una banda, el Sots21 Preferent s’enfrontava amb el Ramon Llull, en el segon partit que es viuria entre ambdós equips. Els d’Adrià Puente, Albert Calàbria i David Martínez va caure amb el conjunt barceloní, en un partit igualat i molt incert, fins a les acaballes del matx on el Ramon Llull, superior en el plantejament defensiu, va saber gestionar millor el final del partit, en un Círcol que va abusar massa del llançament triple per retallar marges al final de l’encontre . Molts ànims

   • Sots21 - Ramon Llull
   • Derrota del Sots21 Preferent en un duel molt igualat amb el Ramon Llull
  • D’altra banda, el Sots25 1 va guanyar el derbi amb el Llefià, per tant sols dos punts en un duel molt emocionant

  • I així tancàvem una nova jornada de moltes emocions i sobretot de comunió de la família Círcol que ens va acompanyar, sobretot, en aquest diumenge de fantàstiques notícies per la secció. Moltíssimes gràcies a tots.

  • La setmana que ve tornen a jugar tots els equips i es disputaran la última jornada a moltes de les categories del bàsquet català.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles