La matinal del Círcol ha girat avui entorn a la dinamització cultural. La sala de socis ha estat un espai de trobada de diferents entitats on discutir i posar en comú projectes de dinamització

aIMG-20150509-WA0006

La taula rodona ha servit per debatrequines estratègies de programació poden fer servir les entitats amateurs o sobre quines bases fer-ho. A més a més, la conversa ha servit per veure casos concrets de diferents entitats del nostre territori.

IMG-20150509-WA0006

Moltes vegades des de les entitats ens trobem amb dubtes a l’hora de plantejar una programació cultural: com enfocar-la, com potenciar-la, com donar-li continuitat… Amb trobades com aquesta, promogudes per la Federació d’Ateneus de Catalunya, les entitats intercanvien idees i posen en comú experiències. 

Treballar en xarxa és això, aprendre de diferents realitats molt properes a nosaltres i poder seguir fent passos, en aquest casa, per fer una programació cultural de més qualitat i amb més força.