Bàsquet Vilafant 68 – Círcol 72

L’últim partit del Júnior masculí interterritorial a la temporada 2014-2015 és una bona mostra del que en general hem vist a la temporada.

A la pista d’un rival com el Vilafant i amb l’objectiu de la vuitena plaça en ment, el Círcol va sortir molt concentrat però no es tradueix en el marcador. De fet arribem al descans amb igualtat a l’electrònic amb lleuger avantatge local (35-31)

A la represa veiem la millor versió del Júnior. Com gairebé en tots els partits, el Círcol sembla trencar definitivament el partit. Un parcial de 15-29 a través d’una gran tasca defensiva, sortint a la contra i amb una alta velocitat en la circulació de la bola anota un parcial de 15-29 al tercer acte i marxa a l’últim descans entre quarts amb 10 punts d’avantatge.

Malauradament, però no rematem la feina. El Vilafant iguala el partit i no és fins al final que a base d’orgull i bona feina es segella una merescuda victòria per tancar la temporada.

El Júnior A del Círcol, equip de primer any, acaba la Lliga en una meritòria vuitena plaça, només per darrere de la majoria d’equips de segon any, i amb un balanç de 15 V-15 D.

Moltes felicitats a tot l’equip i moltes gràcies pel compromís illa feina feta. També gràcies a l’afició i als pares per l’incansable suport. 

Tanquem temporada i etapa. L’any que ve més i esperem que tant o millor que aquest any. 

Gràcies a tots