Círcol 69 – Fincas Vazquez ABB 57

Últim derbi de la temporada i comiat de la temporada dels nois de Santi Rodríguez al pavelló de Casagemes. L’ABB és un dels equips que la primera volta va guanyar el nostre sots 25 ‘1’ i a l’ambient hi havia cert ànim de revenja en recordar més que la derrota, que també, el com es va produir aquesta. També és cert que l’equip rival és ara molt diferent al d’aleshores, ja que han tingut nombroses baixes per diferents motius i ara és un equip molt més jove.

Des de l’inici de partit va quedar clar que el Círcol no volia cap mena de sorpresa i va fer un dels millors primers quarts de la temporada, defensant i anotant amb facilitat, mostra d’això són els 24 punts que anota l’equip i els 13 que encaixa. Sobretot anotant des de la pintura, amb un Héctor Feliz que va anotar els sis primers punts de l’equip. El pivot de Bufalà acabaria el partit amb 8 punts i força rebots, firmant pràcticament un doble doble. Cal mencionar que dels 24 punts d’aquest període, 21 els anoten jugadors interiors, amb un Jordi Querolt excels, dominador de la zona amb deu punts en aquest primer quart.

El segon quart seria però dels alers, que farien que l’anotació s’enfilés fins els 40 punts al descans, gràcies a l’encert de Jordi Ferro i l’Enric Abenoza. En defensa però, el Círcol es va relaxar sobretot permetent contraatacs fàcils després de pèrdua de pilota i va permetre que l’ABB guanyés el parcial del segon període. Seria l’únic que guanyarien. Al descans: 40-33.

Un tercer quart ensopit i encallat va tenir poca història, el Círcol no va permetre que el rival aconseguís entrar al partit i va mantenir una diferència al voltant dels deu punts de marge. Sis punts gairebé consecutius de l’Enric Abenoza, posaven una diferència de setze punts al marcador, però l’ABB no es rendia i va escurçar aquesta fins els deu punts al final del quart: 53-43.

El parcial del darrer quart també es va decidir per poc marge i aquí hem de parlar d’un jugador del nostre júnior, en Roger Rubio, autor de 8 punts i que fa firmar una gran actuació en el que és el seu segon partit amb l’equip. Juntament amb en Daniel Muñoz, van donar un cop de mà a l’equip. El resultat final va ser de 69-57.

La setmana vinent l’equip tanca la lliga a la pista del Montornès diumenge al migdia. Un partit que serà molt complicat contra un gran equip.

Anotadors:

Jordi F. (9), Héctor F. (8), Pere T. (8), Adrià F. (-), Roger R. (8), Enric A. (11), Guillem F. (-), Daniel E. (4), Jordi Q. (13), Josep G. (7), Daniel M. (1). 1 triple: Jordi F. 7/17 en tirs lliures.