Un any més els dragolins entremaliats han fet enfadar en Turnemi pastisser i el seu aprenent en Pet de Monja. Per sort, els nens i nenes badalonines amb la seva coneixença de la ciutat els han aconseguit trobar.

apetit escenariIMG-20150516-WA0013

Tot comença a la plaça de la Vila on tota la canalla que vulgui pot fer ballar els dragolins. Abans, però, les nenes i nens han d’acreditar que coneixen Badalona. Per fer-ho hauran de respondre a unes preguntes que els formulen un notari vingut de Salamanca, l’escrivà Balaguer i la mestra Tites.

A partir d’aquí, la cercavila ha passejat enguany pel casc antic de Badalona tot seguint les pistes que han anat trobant acompanyats d’un grup de músics excepcionals.

Una diada fantàstica i molt divertida que cada any reuneix més i més famílies al voltant d’aquest joc de pistes badaloní!

apetit inici

I aquí tota la comitiva d’actors, actrius i músics que han sortit del Círcol per formar part d’aquesta gran matinal de dissabte de les Bèsties de Foc.