CB Vila de Montornès 91 Círcol 70

Darrer partit de la temporada per l’equip acabat d’arribar al Círcol. El grup no es va poder acomiadar diumenge al matí la temporada amb una victòria a una de les pistes més complicades del grup, la del Montornès, un gran equip que finalitzarà la lliga en quarta posició si guanya el partit ajornat que encara els resta per disputar. El Círcol a la primera volta va derrotar el Montornès en un dels millors partits de l’any i l’equip del Vallès tenia ànima de revenja i va ser un guanyador digne i merescut del partit. Només queda felicitar-los i desitjar-los una bona temporada l’any vinent.

I és el que el primer quart ja va deixar palès com aniria el partit. El pivot Jordi Querolt no podria assaborir la seva trentena titularitat de la temporada, ja que als vint segons de partit, en la lluita per un rebot cauria i picaria amb la cella a terra, amb el conseqüent trau i hauria d’abandonar la pista. Més tard però, i amb el cap embenat i la cella protegida, tornaria al parquet per intentar ajudar el seu equip en un acte que l’honora. Això va descol·locar l’equip i la banqueta, i l’equip local va tenir a més a més un encert extraordinari, que faria que el Círcol encaixés el pitjor parcial de l’any en un quart: 26-4. Els quatre punts autor d’un constant Héctor Feliz, que signaria un dels seus millors partits amb l’elàstica del Círcol.

El segon quart, va ser molt disputat i favorable als nostres, amb un Círcol que va serrar les dents i no va perdre la cara al partit. Un inici fulgurant amb dos triples inclosos de l’escorta Jaume Benajiba posava el Círcol a només deu punts de diferència al marcador. Els de Santi Rodríguez guanyarien el quart per 18-27 i retallaven les diferències a l’electrònic fins el 44-31 per marxar al vestidor ficats al partit.

Els primers cinc minuts del tercer quart l’equip va seguir mossegant i jugant amb cap per tal de retallar poc a poc el marcador, fins el minut sis de període, el Círcol estava nou punts per sota, però els atacs que tenia per posar-se a set o sis punts no eren reeixits. L’ofici de l’equip local, molt segur en els tirs lliures, juntament amb una desconnexió de l’equip els últims minuts de quart va fer que el Montornès etzibés un parcial 16-6 que acabaria amb les il·lusions dels badalonins.

Amb 70-49 es disputaria un quart quart un xic descafeïnat, on els atacs es van imposar a les defenses i el resultat fou de 21-21 que faria que el Montornès fos capaç de cap girar el bàsquet average existent entre els dos equips. Entre Jaume Benajiba i l’aler Jordi Ferro (autor de 22 punts) intentaven retallar la diferència fins els minuts finals. Resultat final de 91-70, molt millor atac local que no pas defensa visitant, que va cometre massa errades durant tot el partit a excepció potser del segon període. Destacar el debut del Júnior David Blasco.

El conjunt del sots 25 ‘1’ del Círcol tanca la temporada finalment en la setena plaça de la Lliga, amb un balanç de 18-12, que segurament molts dels que ens llegeixen no s’imaginaven a principi de temporada. Un dels equips del Círcol que més victòries ha assolit i practicant, per moments, un bàsquet molt divertit i atractiu alhora que compromès i seriós amb la feina feta durant tots aquests mesos.

Des d’aquí, només queda felicitar tots els components de l’equip, els que han acabat la temporada i els que la varen començar. Tot això no hauria estat possible sense cap de vosaltres. Per molts selfies més!

Anotadors:

Jordi F. (22), Héctor F. (12), Pere T. (2), Adrià F. (4), Enric A. (-), Guillem F. (2), Daniel E. (3), Jordi Q. (7), Jaume B. (16), Josep G. (-), David B. (2). 7 triples: 4 Jaume B. i 3 Jordi F. Tirs lliures: 11/17.