I Torneig Círcol BadalonaDemà, dissabte 13 de juny, la secció de bàsquet del Círcol Catòlic tanca l’apassionant temporada 2014-2015 de bàsquet a Badalona celebrant un inèdit i històric Torneig 3×3 a La Plana.

Més de 250 persones s’han inscrit en aquesta iniciativa única fins ara que serveix per commemorar un acte més de la Ciutat Europea de l’Esport 2015, condecoració otorgada a la nostra ciutat per l’ACES. Moltes gràcies a tots per la confiança.

Durant tot el dia, començant a les 9:00 del matí, en un escenari emblemàtic com és La Plana, tant dins al pavelló com a la Plaça tindrem instal·lades 16 pistes per on s’aniran disputant consecutivament partits de totes les categories: des dels més petits fins a les categories Sènior.

Al matí serà el torn de ls categories petites, d’Escola de Bàsquet fins a Infantil. A part de veure els més petits gaudint en primera persona d’aquesta experiència del 3×3, a partir de les 11:00 del matí, podreu gaudir de les evolucions de l’Escola de Bàsquet del Círcol. Una magnífica oportunitat per veure in situ, el gran treball de formació que fa el Círcol amb els més petits que s’inicien en el món del bàsquet.

A la tarda, a partir de les 16:00, els grans prenen La Plana i des de Cadets fins a Sèniors disputaran el 3×3.

Tots els participants rebran regals commemoratius de la jornada i els guanyadors del Torneig tindran grans premis gentilesa dels nostres col·laboradors.

A part del bàsquet, tenim altres activitats paral·leles al bàsquet com música o inflables perquè us pogueu divertir. Així com, també disposarem d’un servei de bar per poder prendre un refrigeri mentre gaudiu del 3×3 del Círcol.

Així doncs, us esperem a tots: jugadors, pares i aficionats, demà 13 de juny a La Plana al I Torneig 3×3 Círcol Badalona: una iniciativa única, original i diferent per acomiadar la temporada 14/15 de bàsquet a Badalona.

Tota la informació i horaris al lloc web del I Torneig 3×3 Círcol Badalona

Us esperem a TOTS. No hi falteu!!!