Don Cuan Tanorio” trobarà el seu escenari al cementiri vell de Badalona. El Círcol torna a apostar per la cultura i porta el teatre fora de la sala de Sant Anastasi. I és que es portes del cementiri del Sant Crist s’obriran aquest cap de setmana per acollir una passejada nocturna. La idea és donar a conèixer el patrimoni històric badaloní present en aquest recinte.

Cementiri vell Badalona entrada

Tombes i panteons són el recordatori de persones il·lustres de Badalona com en Pau Rodón, l’Enric Borràs o en Ventós Mir. Fins i tot, es pot observar l’obra modernista de Joan Amigó realitzada per a Francesc d’Assís Guixeras i Viñas, que fou alcalde de Badalona.

aTomba Francesc dA. Guixeras Vinas

Així doncs, divendres i dissabte a partir de les 11 de la nit, les portes del cementiri vell s’obriran per fer-hi una passejada nocturna.

La coral Capella de l’Orfeó badaloní rebrà els visitants abans de començar la passejada. En acabar la ruta de descoberta pel cementiri els visitants gaudiran d’un quadre de “Don Cuan Tanorio” una paròdia del clàssic “Don Juan Tenorio” interpretada per l’elenc del Círcol.

Per a formalitzar i confirmar la inscripció cal enviar un correu electrònic a cementiriviu@gmail.com