• Aquest dissabte passat, Badalona va tancar l’apassionant curs basquetbolístic 2014-2015 a La Plana amb la celebració del I Torneig 3×3 Círcol Badalona que va organitzar la secció de bàsquet del Círcol Catòlic. 

 • Aquesta primera edició del 3×3 del Círcol va ser una nova iniciativa de la gent del Círcol i de la secció bàsquet en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i moltes empreses que van voler donar suport a l’acte, tant en la cessió de premis com en el muntatge de les pistes i les activitats paral·leles que es van desenvolupar. 

 • Samarreta 3x3

 • Una gran trobada al voltant del bàsquet per celebrar un dels actes commemoratius de Badalona Ciutat Europea de l’Esport que va reunir, a part de molts dels nois i noies que juguen als diferents equips del Círcol, molts participants d’altres clubs de la ciutat i, també, molts participants d’altres punts de fora de Badalona. Van venir representants de Montgat, de Mollet, de Sant Adrià, Cornellà, o de Gavà que també es van voler sumar en aquesta festa del bàsquet que va organitzar el Círcol.

 • Montgat

 • Després de mesos i mesos de planificació i feina i amb unes hores prèvies de muntatge frenètiques, a les 9:00 del matí començaven els primers partits de la jornada. Una jornada que es va dividir en una sessió matinal destinada als partits de les categories Premini, Mini i Infantil i en una jornada de tarda on es va poder veure en acció les categories Cadet i Sènior.

 • General

 • 265 participants repartits en més de 60 equips de totes les categories van participar en el Torneig.

 • Amb el format de partits de 3 contra 3 i de 10 minuts de temps ininterrumput, al llarg de les 8 pistes que estaven habilitades tant a dins del Pavelló com a l’exterior de La Plana, es van anar desenvolupant els diferents enfrontaments. Van ser més de 9 hores de bàsquet, música, comunió i molta diversió. La gent s’ho va passar molt bé i va gaudir en aquesta festa de cloenda del bàsquet a Badalona.

 • Final

 • Paral·lelament, a La Plaça de La Plana es va habilitar, al matí, un xutòmetre inflable que també va tenir un gran èxit d’acollida i de participació. A part durant tot el dia, dins del Pavelló els participants i el públic assistent va poder descansar i prendre un refrigeri gràcies al servei de Bar que es va muntar a l’entrada del Carrer Colom del Pavelló de La Plana.

 • asd

 • Al llarg de la Jornada van passar per La Plana i l’exterior del Pavelló, milers de persones que van gaudir de valent d’aquesta iniciativa innovadora de la secció de bàsquet del Círcol que va tenir una gran acollida i acceptació per part de tots. Amb un gran ambient d’amistat i familiaritat entre els presents.

 • Amistat

 • Un dels plats forts de la jornada matinal va ser la participació dels nois i noies dels equips de l’Escola de Bàsquet que van tancar una gran temporada de partits i aprenentatge en un immillorable escenari com el Pavelló de La Plana. Durant una hora vam disfrutar, i molt, dels més petits de la secció, que van demostrar que al llarg d’aquesta temporada han crescut molt i han evolucionat de manera exponencial.Escola de bàsquet

  • Just abans de dinar es van celebrar les primeres finals del dia: la de les categories Premini, Mini i Infantil. Van ser tres partits molt renyits, entretinguts i amb un alt nivell de joc. A part es van celebrar sortejos amb premis gentilesa de les empreses col·laboradores del 3×3 del Círcol.
 • sorteig

 • Després de la pausa per dinar va arribar el torn per les categories Cadet i Sènior, que van oferir un gran espectacle amb partits molt competits i de gran vistositat que va fer vibrar als presents a La Plana i a les pistes exteriors de la Plaça d’allò més.

 • plana fora

 • Les finals Cadets i Sènior van seguir la tònica dels partits classificatòris: emoció i un gran espectacle que van reunir gran quantitat de gent. La final Cadet es va decidir a la pròrroga i amb un triple sobre la botzina que va fer saltar a tots de la cadira.

 • Cadet

 • La final Sènior també va ser molt entretinguda i amb un alt nivell de joc i competitivitat que va mereixer el reconeixement dels presents a La Plana que van disfrutar molt.

 • Sènior

 • Al final, grans premis pels finalistes i pels guanyadors. I també regals per a tots els participants al Torneig. Es van fer altres sortejos de lots dels nostres col·laboradors i es va sortejar el premi més desitjat del dia: un magnífic pernil que els presents al Torneig podrien optar en comprar una de les butlletes que es posaven a la venda.

  • Campió

  265 participants en 63 equps, més d’un miler d’assistents a La Plana, durant tot el dia. Un gran ambient de bàsquet i d’amistat. Un absolut èxit de participació, d’assistència i acollida. I també un gran èxit en la repercussió del Torneig ja que van ser molts mitjans de comunicació que es van fer ressò de la inicitiava. No tant sols de Badalona, sinó també mitjans d’àmbit nacional, com l’entrevista que van fer al Director Tècnic del Círcol, l’Andreu Lladó, al programa Tot Gira de Catalunya Ràdio.

  • Partit

  • Èxit en majúscul en una jornada immensament positiva per la secció. Moltíssimes gràcies a tots els participants al 3×3 del Círcol i als assistents que van omplir el Pavelló La Plana i la Plaça de La Plana, al voltant de les 4 pistes habilitades pel Torneig.

   • PREMIS 3
    • Gràcies a tots els jugadors, tècnics, pares, família i amics del Círcol que vau contribuïr amb el vostre esforç altruista en el bon funcionament organitzatiu de la jornada en tots els àmbits. Vau fer una extraordinària feina tant abans com durant i després del Torneig. Moltes gràcies.
     • I finalment, moltes gràcies a l’Ajuntament de Badalona i a totes les empreses col·laboradores que ens van ajudar a fer possible el 3×3 del Círcol.
   • PremiPodreu veure totes les fotografies del I Torneig 3×3 Círcol Badalona al nostre Facebook
 • El I Torneig 3×3 Círcol Badalona ha estat tot un èxit de TOTS en tots els sentits i de qual ens sentim molt orgullosos. Moltíssimes gràcies a tots i esperem retrobar-nos l’any que ve.

 • Moltes gràcies!!

 • Salut i cistelles