• L’arrencada dels diferents Campionats de Lliga pels equips Círcol, que entraven em competició aquesta setmana, no podria haver començat de millor manera. 4 partits que es van saldar en 4 victòries.

 • Aquests són els resultats de la jornada

 • Resultats (19-20 stembre)Diumenge, La Plana va ser l’escenari de l’inici oficial de la temporada de Lliga per la secció de bàsquet amb 4 partits, on vam veure un gran joc i una gran actitud i feina dels equips que es van traduïr en 4 grans triomfs.

 • La Lliga pel Círcol, l’encetava el Júnior A, en partit davant del Prat, equip amb més rodatge que els badalonins, ja que els del Baix Llobregat, arribaven a La Plana, després de no superar les fases a Preferent. Els nervis van marcar l’inici del matx pel bàndol local: mala selecció en les primeres seleccions de tir, que el conjunt de Jordi Ferrer compensava amb el contraatac i en un gran encert des de la línia de triple. A la mitja part, un marcador, més aviat pobre. I a la represa, vam veure la millor versió del Círcol: des de la defensa, robant pilotes i forçant errors rivals, el Círcol obria un petit forat d’11 punts a les acaballes del darrer període, que es va anar consolidant fins a la botzina final, malgrat que, al darrer període, el Prat va aconseguir imposar-se en la seva defensa zonal, dificultant molt, l’anotació local. L’actitud del Círcol per seguir treballant va fer que el partit no perillés. Enhorabona a l’equip de Jordi Ferrer, que s’estrenava en matx oficial a la banqueta del Círcol per aquesta primera i important victòria. Al proper cap de setmana, visita al camp del L’Hospitalet.

   • Júnior A - Prat
   • Victòria del Júnior A davant del Prat, en el partit que obria la jornada
 • Si la defensa va ser important en la victòria del Júnior A, tres quarts del mateix, podem dir sobre la victòria del Sots21 Preferent, en l’estrena de la temporada, en el nou horari, com a local, de diumenge a les 16:00 de la tarda. El conjunt d’Adrià Puente, Albert Calàbria i David Martínez, va fer un gran treball defensiu a la segona part, per deixar el Nou Esplugues, amb tant sols 46 punts, al final dels 40 minuts. La bona feina al darrere comportà, múltiples contraatacs dels badalonins i que el marcador s’ampliés paulatinament. En atac estàtic, el Círcol també va ser total dominador del matx. En definitiva, victòria del colectiu, solvent i merescuda en un partit molt seriós del Sots21 Preferent que els hi ha aportat una molt bona dosi de confiança de cara el pròxim compromís a la pista del Tiana. I ho faran com a líders del Campionat. Moltes felicitats.

   • Sots21 - Esplugues
   • Victòria abultada del Sots21 Preferent davant el Nou Esplugues
 • Després de la disputa de la Copa Badalona, fa dues setmanes, el Sènior A del Círcol, reprenia la temporada, amb la primera jornada de la Regal Copa Catalunya 15/16. El segon any consecutiu a la màxima competició del bàsquet català, després de l’asecens de fa 2 anys, va començar amb un Círcol ple de novetats a pista i a la banqueta, i amb una magnífica noticia, al final del primer partit de Lliga, davant del Castellar: la victòria. Tot i que a l’inici del partit, les notícies a La Plana, no éren bones pel Círcol. Els vallesans, amb una sèrie de triples obrien foc amb un parcial de 0-10 a favor que va obligar al Círcol a parar el temps. El temps mort va reviscolar l’equip de Víctor Carrasco (que s’estrenava en Lliga a la banqueta del Círcol) i Santi Rodríguez que va trobar el to del partit i va ajustar marges al marcador. Victòria ajustada a la mitja part (32-31), a l’espera del què seria una grandíssima segona meitat. La defensa, molt agressiva dels badalonins, pressionant des de la primera línia ofensiva del Castellar, dificultant el tir rival i forçant-los a errar i tancant bé el rebot, va propiciar que en tota la segona meitat, els vallesans només anotessin 20 punts per 43 del Círcol. Bon treball, bona actitud i gran presència de públic a La Plana en una gran estrena de temporada del Sènior A que és líder de la classificació i que visitarà Cerdanyola, el proper dissabte. Enhorabona

   • Sènior A - Castellar

  Gran victòria del Sènior A per obrir la nova temporada a Copa Catalunya

 • Aquesta jornada inaugural de Lliga tant positiva pel Círcol, a casa, la tancava l’ajustada victòria del Sènior B de Ricard Santiago i Jordi Garcia amb el Manlleu. El partit no es va resoldre fins a la botzina final, ja que en tot moment va imperar la igualtat en el joc i el marcador, amb ambdós conjunts volent imposar la  seva llei (el joc interior local contra l’encert exterior osonenc). Al final, el Círcol pren la iniciativa i assoleix la victòria, gràcies a recuperar les darreres boles del partit i al posterior contraatac. Moltes felicitats a tot l’equip. A la pròxima jornada es visita el Poliesportiu de la Mina de l’Ametlla del Vallès.

 • I a falta que la resta d’equips del bàsquet del Círcol encetin temporada, aquests, segueixen entrenant-se i posant-se a to disputant amistosos de cara al primer cap de setmana d’octubre quan totes les lligues de la Federació Catalana es posaran en marxa.

 • 4 partits per arrencar la Lliga, 4 victòries i amb molta presència de públic i de gent del Círcol animant. Un balanç més que positiu del qual ens congratulem. Moltes felicitats a tots plegats.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles

 •  

 •  

 •