UB Llefià 66 – Círcol 47

Mal debut del cadet de primer any masculí, no tant pel resultat sinó per les sensacions que va mostrar l’equip, on, bàsicament, tant sols vem estar activats durant els minuts en que les coses ens anaven bé. Així doncs, desprésd’un mal primer quart (20-5), aconseguíem reaccionar al segon període, on jugavem els millors minuts del partit a nivell defensiu, recuperant pilotes, rebotejant, i provocant errors del rival, que ens concedien molts punts fàcils de contraatac, per arribar al descans 34-25. A la represa, va seguir la tònica del segon quart durant dos minuts, que ens va permetre acostar-nos fins a 6 punts de diferència. A partir d’aquí, amb cada bàsquet local, nosaltres enlloc de reaccionar amb més treball, va succeïr tot el contrari i deixavem de treballar al 100%, fet que no va canviar i ens va portar al resulat final de 66-47.to