• Aquest primer cap de setmana d’octubre va ser el de l’inici de la temporada oficial 2015/2016 a la resta de categories de la Federació Catalana que quedaven per encetar. Així doncs, el curs ha començat per a tothom. Pels equips del Círcol que jugaven (alguns tenien jornada de descans) ha començat amb força i amb uns primers plats forts. Aquesta setmana hem tingut, ja per començar derbis locals, derbis comarcals i grans partits de bàsquet que van fer gaudir, i molt als espectadors que es van citar als diversos pavellons amb activitat Círcol aquest cap de setmana

 • Aquests són els resultats de la jornada

  Resultats (3-4 octubre)

 • La jornada s’obria, dissabte al matí a La Plana, amb el primer derbi, i la primera bona notícia per la secció. El Cadet A va aconseguir una gran victòria davant l’Ademar, realitzant un perfecte primer quart (24-5) que va marcar el partit. A la mitja part, l’equip d’Andreu Lladó, Gerard Castro i David Aldabert marxava a vestidors amb un impressionant 42-15 a l’electrònic. Un bon treball ofensiu. A la segona meitat, l’equip va baixar el nivell de concentració i la intensitat de joc, tal com mostra els 25 punts que es van anotar en els següents 20 minuts. En resum, victòria clara i justa que ens deixa però la lliçó que independentment del rival no es pot deixar mai de treballar i ser ambiiciosos fins que no s’acaba el partit.

  • Cadet A
 • Victòria del Cadet A davant Maristes
 • La matinal de derbis badalonins al dissabte amb presència Círcol, tenia un altre punt d’interès a Llefià, en el duel entre el conjunt taronja i el Cadet B de Gerard Castro. Poc va poder fer el Círcol que es va veure superat en tot moment per un conjunt local superior i que no va donar opció.

 • A Casagemes, dissabte al matí, un altre derbi de caire badaloní obria la tradicional matinal amb els més petits de la casa. El Premini – Cultural només va tenir color Círcol, amb un excel·lent partit dels de Clara Navarro i Roger Marcos. A continuació, el Mini A de Jordi Garcia va seguir la línia del partit anterior, i davant el L’Hospitalet, va fer també un excel·lent matx. Felicitats als dos equips i a seguir treballant per continuar evolucionant i aprenent cada dia més.

 • Viatgem a la Roca per explicar-vos el debut del Preinfantil. Els vallesans que van arribar als darrers 10 minuts amb un avantatge de 13 punts a l’electrònic, van rubricar la victòria, amb un demolidor parcial de 28-0 que va decidir el partit completament, esvaïnt tota opció de victòria del Círcol. Molts ànims.

  • Premini - Cultural
  • Grans victòries del Premini amb la Cultural i del Mini A amb L’Hospitalet
  • Al Màgic, un altre duel entre un equip del Círcol i un de L’Hospitalet no va tenir la mateixa bona resolució que va tenir, en el cas dle partit del Mini. L’Infantil femení va estrenar-se a la Lliga amb una derrota davant d’un AESE superior fisicament. Les badalonines van poder aguantar l’empit riberenc els primers períodes
 • En el partit més emocionant de la jornada, el Cadet 1 va guanyar a la pista de l’Arenys amb un triple de Marc Mainar a falta de 2 segons.

 • La tarda de dissabte Círcol s’encetava al Poliesportiu del Guinardó de Barcelona, al camp del Martinenc, on les renovades Sènior, amb components que ja hi éren l’any passat, sumat al reforç del planter, amb les que éren l’any passat Júniors, encetava la temporada al Campionat de Barcelona de Tercera, amb una derrota que es va forjar als darrers minuts del partit. Un parcial de 7-0, a favor de les barcelonines, va trencar la igualtat que imperava a l’electrònic fins al moment. Molts ànims i a seguir treballant.

 • Seguim cronològicament i ens traslladem, de nou, a Casagemes. Allà, el Júnior 1 va aconseguir una treballada victòria davant l’AECAM. Un grandíssim parcial entre el 1r i el 2n quart va permetre agafar un coixí de 10-15 punts que l’equip local va poder mantenir, tot i els intents de remuntada dels de l’Alt Maresme. Tot seguit, el Sots25 1 de Santi Rodríguez es va veure clarament superat des del primer quart pel Tiana que va guanyar amb molta claretat. Un Tiana, per cert, entrenat per Sergi Garcia, que l’any passat era tècnic dels Sèniors B i Femení del Círcol.

   • Sots25 1 - Tiana
  • Derrota del Sots25 1 amb el Tiana
  • D’aquesta manera tancàvem el dissabte. L’endemà, tota l’atenció de la jornada es focalitzava en una nova maratí de partits Círcol a LA Plana. Al matí, doble derbi comarcal Círcol – Santa Coloma de Gramenet en categoria Júnior.  Primer, amb el Júnior B – Gramenet. Després amb el Júnior A – Santa Coloma.
   • Obria foc, el Júnior de 1er any entrenat per Oriol Entrena, que s’estrenava oficialment a la banqueta del Círcol, malauradament amb una derrota davant d’una Gramenet, un any més gran que el Círcol. Els parcials del primer i el tercer quart van ser claus per sentencia rle partit.
    • Junior B - Gramenet
    • Derrota del Júnior B amb la Gramenet
    • Tot seguit, el Júnior A guanyava al Santa Coloma per mantenir, després de 3 jornades disputades, la imbatibilitat, compartida amb l’AECAM al grup 4 de la Interterritorial. Després d’una gran arrencada badalonina, que va acabar el primer quart, deixant el seu rival amb només 4 punts al marcador, els colomancs inflingeixen un parcial de 0-16 que iguala de nou el matx. La tònica d’igualtat segueix fins al final del partit, on els de Jordi Ferrer haurien de treballar molt per assolir la victòria
    • Júnior A - Sta Coloma
    • Victòria del Júnior A davant el Santa Coloma
     • Si el Júnior A segueix invicte a la Lliga, el Sots 21 Preferent va trencar la imbatibilitat del Matadepera, el seu rival, diumenge, a primera hora de la tarda. Quart a quart, i treballant molt, el Círcol va anar superant a un rival que els superava fisicament. Una gran victòria per carregar-se de moral pels següents partits.
     • Sots21
 • Victòria del Sots21 davant el Matadepera
 • Tot seguit, el Sènior A va fer un gran partit, tot i la derrota, davant un dels equips amb més pressupost de la categoria, el Mataró. Gran ambient a la Plana en un partit molt intens que es va decidir a les darreres accions del partit i a la línia dels tirs lliures.

  • Sènior A - Mataró
  • Derrota davant del potent Mataró, en un gran partit del Sènior A
 • La jornada l’acabava, el Sènior B que va obtenir una important victòria contra un equip que arribava imbatut, el Santa Perpètua, que plantajent un partit molt dur, va posar serioses dificultats al conjunt local. La bona defensa i l’alt ritme de joc van trencar el partit, entrada ja, la segona part.

  • Així, tanquem la primera jornada de competició, a totes les categories del bàsquet català. El Círcol ja s’ha posat en marxa i ja roda a la temporada 2015/2016. Jornada de derbis locals, derbis comarcals, i molta emoció per començar

   • La setmana que ve, la festivitat del 12 d’Octubre escapça la jornada, on els equips de Promoció descansaran.

    • Acabem anunciant-vos que coincidint amb l’estrena de la nova temporada de la Lliga ACB hem obert una Lliga privada del joc Supermanager. Si voleu apuntar-vos us adjuntem el nom de la Lliga i la contrasenya per entrar-hi. Recordeu que podeu inscriure un màxim de 5 equips per persona
    • Nom de la Lliga: Círcol
     Contrasenya: Badalona
    • Fins la setmana que ve

     • Salut i cistelles