Arenys Bàsquet 59 – Círcol 62

El cadet 1 del Círcol va començar la seva singladura a la temporada 2015-16 a la pista de l’Arenys Bàsquet dissabte al matí. L’equip que enguany dirigeixen en Santi Rodríguez i l’Albert Chalmeta va aconseguir la victòria in extremis gràcies a dos triples consecutius de Marc Mainar, a falta de 32 segons per empatar i a falta de 2 segons per la victòria.

El partit va tenir dues cares ben diferenciades, a la primera part el Círcol va ser superior al seu rival, imposant el seu ritme i defensant a un nivell d’intensitat acceptable. A la segona part però l’Arenys va ser superior i el Círcol, ofensivament, no va ser capaç de trobar-se còmode al parquet.

Cal seguir per la línia de la primera part i de la setmana d’entrenaments, amb confiança i tothom sumant i aportant el màxim per tal de ser un equip a la pista. Endavant nois, ara tenim dues setmanes per seguir entrenant, millorant i preparar coses perquè el partit contra Sampep sigui encara millor que l’anterior, i aconseguim mantenir el bon nivell de joc durant més estona al partit.

Proper partit dissabte dia 17 d’octubre 12.30 a Ausiàs March!!