La Blancaneus i els 7 nans arriben al Círcol. Avui a les 6 de la tarda, aquest clàssic infantil pujarà a l’escenari de la mà de Mini Produccions.

blanca

Humor fresc i dinàmic que captivarà a grans i petits!

Dues sessions:

dissabte 10 d’octubre, 18 hores.

dissabte 17 d’octubre 18 hores.

Compra les teves entrades a 

https://www.codetickets.com/home/ficha-evento.php?id=40923

“Hi havia una vegada una reina molt vanitosa que preguntava cada dia al seu mirall màgic qui era la dona més bonica del món i ell sempre responia que la més bonica era Sa Majestat. Però un dia la resposta va canviar i el mirall va dir que la Blancaneu, la nova criada de la reina, era la més bonica del món. En assabentar-se , la reina farà tots els possibles per desfer-se de la noia, però la Blancaneu comptarà amb l’ajuda dels set nans del bosc i lamor del príncep.”