• El Pont del 12 d’octubre va deixar reduïda la jornada i amb els equips de promoció gaudint d’una jornada de descans. Per tant tota l’activitat es concentrà en les categories Júnior i superior. Pocs partits en xifres numèriques, però no es va reduir l’emoció i la intensitat d’una jornada convencional.

 • Ha sigut, aquesta jornada, un cap de setmana de doblets. Amb dos partits a Sant Adrià, dos partits a Montgat, a més consecutius, en una tarda de dissabte, molt positiva pel Círcol, dos partits dels Sots25 coincidents en dia i hora en dues localitats properes del Maresme i malauradament doblet de derrotes dels dos equips Sèniors masculins.

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (10-11 d'octubre)
 • Aquesta jornada, pròpiament dit, no va començar al cap de setmana, sinó el dimecres. En duel avançat, el dimecres, el Sots21 Preferent va saldar la seva visita a les pistes de Can Ricart a Sant Adrià del Besòs, amb un gran triomf davant l’UBSA. El duel va començar molt erràtic a les dues bandes. Així doncs, un pobre 14-10 reflectia l’electrònic al final del primer acte. A partir d’aquest instant vam veure els millors moments del Círcol en aquest matx. Un parcial de 0-19 a favor va fer que en 8 minuts els badalonins guanyessin de 15 punts. La intensitat defensiva combinada en el contraatac i la millora ofensiva explica aquest canvi de to al matx. La dinàmica es va mantenir i ampliar fins a guanyar de 24 punts fins als darrers dos minuts del matx, quan l’UBSA reacciona i amb un parcial de 9-0 redueix distància fins els 15 punts finals. Així doncs, molt bona victòria del Círcol a Sant Adrià. I no seria la única en aquest cap de setmana a aquesta població. Moltes felicitats.

 • Abans de tornar a Sant Adrià, marxem a Montgat, on un doble Montgat – Círcol en categoria Júnior, obria el dissabte.

 • Primer, el duel a la Interterritorial masculina, on el Júnior A va mantenir la imbatibilitat i liderat de la Lliga, enfront a un combatiu conjunt mongatí. Al Pla de la Concòrdia, el Círcol va ser el primer a posar les cartes sobre la taula amb un primer parcial de 0-9. Aquesta primera ofensiva visitant va ser resposta, amb contundència pel Montgat amb un 12-0 que va tornar la igualtat al marcador

 • No és fins ben entrat al tercer període que el Círcol troba l’escletxa a la defensa rival i des de la línia de 3 i la pressió defensiva obra forat al marcador, arribant a vèncer de 15 punts a poc més de 4 minuts pel final. El què semblava definitiu va esdevenir un final més ajustat del previst, en bona part gràcies a una última sèrie de tirs lliures errats pel Círcol i els posteriors atacs rivals que va fer esvair la distància als punts 5 finals.

 • Montgat - Júnior A

 • Victòria del Júnior A al primer partit a Montgat, dissabte a la tarda

 • Tot seguit, Montgat i Círcol es citaven de nou a la Lliga de Nivell B. El Júnior 1 vencia en un duel igualat on va ser clau el minibreak d’11 punts que va assolir l’equip badaloní a les acaballes del tercer quart i que va poder mantenir fins al final del partit que va acabar vencent de 4 punts.

 • Això doncs, tarda de dissabte molt positiva en clau Circol al Pla de la Concòrdia de Montgat amb dues victòries de dos dels nostres equips Júniors. Moltes felicitats.

 • Montgat - Júnior 1

 • El Júnior 1 també va guanyar a Montgat 

 • En paraŀlel, a Tona, el Sènior B patia una derrota molt ajustada, de tant sols un punt a la pista del conjunt osonenc. Un bàsquet sobre la botzina deixava sense premi a un Círcol que havia realitzat un gran partit, a una de les pistes més complicades de la categoria.

 • Tona - Sènior B

 • Derrota ajustada del Sènior B a Tona

 • Al mateix dissabte i a la mateixa hora, els dos Sots25 de la secció de bàsquet del Círcol tenien compromís a la comarca del Maresme. I tant l’A a Cabrils, com l’1 a Sant Cebrià de Vallalta van aconseguir guanyar.

 • Si en el seu debut, la setmana passada a casa, el Sots25 A s’estrenava amb una victòria ajustada, la visita a Cabrils acabà de la mateixa manera. Triomf de tant sols dos punts.

 • D’altra banda, el Sots25 1 aconseguia la primera victòria a la Lliga derrotant a domicili el Sant Cebrià de Vallalta. I ho feia a la pròrroga i amb un parcial favorable de 0-8. Enhorabona als dos Sots25 de la secció.

 • Us hem comentat abans que la victòria del Sots21 Preferent, no és l’única que va aconseguir el Círcol a Sant Adrià. El Júnior B va sortir també victoriós de les pistes de Can Ricart, concretament de la pista del Coŀlegi Sant Gabriel, un dels camps de l’UBSA. Els badalonins van basar la victòria, davant d’un equip un any més gran, amb la millora en l’actitud defensiva respecte el partit de la setmana passada amb la Gramenet, que va saber contrarestar l’anotació rival. En conseqüència, a la bona defensa, els visitants van gaudir de bones opcions ofensives a la contra que no van desaprofitar per assolir un triomf ajustat de molt mèrit a domicili. Bon esforç coŀlectiu i gran actitud global a pista que hem de remarcar. Moltes felicitats.

 • UBSA - Junior B

 • Victòria del Júnior B al camp de l’UBSA

 • Encetàvem diumenge amb l’únic partit del Círcol com a local. A la Plana, el Júnior femení s’estrenava a la Interterritorial de la categoria després de descansar en la jornada inaugural de la setmana passada. Ho va fer amb l’Arenys. Un espectacular 20-2 resultat del primer quart va definir ja d’entrada el signe del partit. La bona defensa, recuperant infinitat de boles en la pressió a totes les línies ofensives maresmenques, la bona feina al rebot defensiu aprofitant els errors d’un Arenys cada cop més tensionat, bons percentatges anotadors i bona sortida a la contra van decantar la balança del costat badaloní des dels primers compassos del partit. A partir d’aquí, el Círcol va anar mantenint i fins i tot augmentant la intensitat i el ritme fins la botzina final i els 65 punts de diferència. Exceŀlent debut del Círcol en una victòria del coŀlectiu on totes les jugadores van aportar el seu granet de sorra. Així doncs, completem un pòquer de victòries dels nostres 4 representants a la categoria Júnior. Moltes felicitats a tots.

 • Cadet Femení - Arenys

 • Gran estrena de temporada del Júnior Femení derrotant l’Arenys

 • La jornada del cap de setmana es tancà al Segrià. A Alpicat, en plena Terra Ferma, a tocar de Lleida, el Sènior A visitava l’Antoni Roure, el camp de l’Alpicat, un dels cuer de la categoria, juntament amb el Castellar. Allà, els badalonins van caure de 10 punts i sumen la tercera derrota consecutiva en detriment d’un Alpicat que estrena el caseller de victòries, bona part gràcies al segon quart, on els locals van prendre les distàncies definitives respecte al Círcol, des de la línia del 6’75. Molts ànims al conjunt de la Regal Copa Catalunya.

 • Així doncs, jornada molt positiva pel Círcol amb moltes victòries i molts doblets al cap de setmana del Pont del 12 d’Octubre. La setmana entrant torna l’activitat habitual amb el retorn en competició dels equips de promoció.

  • I tanquem fent-vos menció d’una cita important per el proper diumenge 18 d’octubre. Aquest dia, a La Plana, es farà la Presentació Oficial dels Equips del Bàsquet del Círcol de la Temporada 2015/16. Els jugadors estan convocats a les 15:15.
  • Esteu tots convidats Us esperem!!!
 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles